Mer av det samme

Ja, okei, nå hadde det ikke gjort meg noe å bli frisk.
Ettersom jeg ikke er veldig dårlig (jeg er nemlig ofte både våken og istand til å pille på mobilen) tror jeg hver dag at i morgen er jeg sikkert bra, men ikke. 
Heldigvis har jeg jobbdatamaskinen her så jeg kommer ikke til å dø av å ikke ha nådd en deadline, men det er nå engang ikke det mest behagelige å jobbe når man egentlig er for dårlig. 

The Stig gikk ned på rådhuset i går for å hente en koronatest, eller, planen var å hente flere, å hente til hele familien, for det kan jo være greit å ha, men det var ikke så enkelt. Man skulle jo tro at de som jobbet med å levere ut koronatester til befolkningen helst ville at befokningen skulle komme når de ikke trengte dem, og så lagre dem til de trengte dem ER LIK MØTE OPP PÅ SERVICEKONTORET SYMPTOMFRIE men sånn tenkte de ikke der. 
Jaja. Vi tenker alle forskjellig. Åpenbart. Iallefall hadde jeg selvsagt ikke korona (hvor skulle jeg fått det fra? jeg treffer jo ikke folk) og vi kunne gå i middag hos mamma. Litt slitsomt, men gikk såpass bra at jeg regna med jeg skulle være frisk i dag. 
Den gang ei.

I dag har jeg stort sett sovet men også vært oppe og pilla med det svært brukeruvennlige systemet til Kulturrådet, jedorias, men nå ser jeg en ende på det. 
Her er jeg jo i stort underlagt taushetsplikt, og selv om dette ikke gjelder brukergrensesnitt, men personer&søknader, så føler jeg ikke helt for å gå bananas i klagingen over systemet likevel. Så jeg klager til the Stig, som jeg tror skulle ønske jeg heller kunne blogget om det. 
Nuvel. Det gjør jeg ikke. Så nå skal jeg pille litt mer med det (DEADLINEN) og etterpå skal jeg gå og frese rundt mens the Stig må høre på.

Takk for meg

Ingen kommentarer:

Avlistet

Jeg sitter og venter på et teams-møte. Som betyr at jeg har gått tidlig hjem fra ateliéret. Og det betyr at når jeg er ferdig på jobb er jeg...