Torsdagsonsdag

Se? Jeg sa jo det var en overskrift som var lett å følge opp.
I dag er det torsdag, men på onsdager er det ikke jeg som går med Jendor til skolen og det var det ei heller i dag, så da ble det onsdag for meg. Onsdag med påfølgende helg neste dag! Beste onsdag som finnes!
Jeg synes det er helt greit at dagene ikke finner plassene sine de første dagene i det nye året, de har et helt år på seg. Det går bra.

I går sendte jeg en snap til søstra mi og det er veldig sjelden jeg bruker sånne snapfiltre, men jeg kjedet meg og hadde ikke egentlig noe å si, så jeg trykket på det der Gammel mann, og plutselig
plutselig tittet pappa litt overrasket og forskrekket tilbake på meg fra telefonen.
Det var veldig rart. Og litt fint. Det var litt som det speilet i Harry Potter, der man får se det man ønsker seg mest. Og trist, for det er jo ikke der. Men fint, for pappa. 
Han pleide å ha litt større nese og en annen munn, men øynene var veldig like og i det store og hele var det som å se pappa. 
Nå tar jeg opp telefonen og ser på meg selv med gammelmannsfilteret innimellom og det er litt fint. Og litt trist. Og sikkert litt rart at jeg gjør! Haha. Men likevel.  


Ingen kommentarer:

Avlistet

Jeg sitter og venter på et teams-møte. Som betyr at jeg har gått tidlig hjem fra ateliéret. Og det betyr at når jeg er ferdig på jobb er jeg...