Rapport fra sanatoriet

Butikken sa at neida, slapp av, det er innmaten vi sender, så da skal det godt gjøres å demontere taket. 
Det var jo en god nyhet.

Og ellers er jeg fortsatt syk, men the Stig gikk ned på jobb og hentet jobbdatamaskinen for selv om jeg legger opp til å jobbe sømløst i sky på mine to maskiner, så er det sømmer som skaver overalt og torden og lyn i skyen og ingenting stemmer så det dokumentet jeg skulle jobbe utfra var ikke oppdatert og hadde endret format men da gikk han bare ned og hentet rett maskin. For han er en helt. The Stig - Sky 1-0.

Så da fikk jeg jobbet bittelitt. Og avlivet den gamle hjemmesiden min, for jeg har fått laget ny over den gamle, men likevel begynte den gamle å dukke opp, og til alles forbauselse, for den fantes jo egentlig ikke, men når jeg oppdaterte den nye så ble den gamle også oppdatert, og jeg forsøkte å si den opp men da skiftet den bakgrunnsfarge og fikk en header med rustikke kaffebønner på og i det hele tatt lite proft, så jeg fikk designeren min til å hjelpe meg, velsigne hans hjerte, og det gjorde han etter endel forvirring over skiftende farger og rustikke kaffebaserte headere, men nå er den borte og jeg har bare en passelig proff hverken overveldene hjemmesnekret eller overveldende glætt hjemmeside der ute i internetten.

Og ellers blir det jo minimalt å rapportere når man ligger på sofaen hele dagen. Jeg tror ikke jeg har beveget meg mer enn en middels ortodoks jøde på sabbaten i hele dag. 
Man får satse på morgendagen!

Ingen kommentarer:

Avlistet

Jeg sitter og venter på et teams-møte. Som betyr at jeg har gått tidlig hjem fra ateliéret. Og det betyr at når jeg er ferdig på jobb er jeg...