Tak og himmel

Jeg er fortsatt litt sjaber. På ingen måte så dårlig som jeg vanligvis blir med forkjølelsesvirus innabords, og stor takk til legevitenskapen og medisinalforskningen der, men jeg orker uansett ikke gå på jobb. Og det stresser meg litt mer enn hva det gjorde på fredag, for jeg har altså ett og annet som må gjøres ferdig til deadline, og i tillegg forventer jeg et større lass med kunst og jeg må rydde plass til det. Og også bære det ned en trapp og innerst inne i en kjeller hvis det plutselig kommer, og det virker litt usannsynlig å skulle klare akkurat nå.
Jaja. Får ikke gjort så mye med det nå. 
Jeg tror jeg har vært ofte syk på denne årstiden for jeg kjenner så veldig igjen det der å se på himmelen at sola er på vei, men ikke kunne gå ut. Og at det også stresser meg litt. Det er et ingen grunn til, så det er nok bare en skraprest av en erfaring, det er ingen grunn til at dette skulle bli en toukers. Jeg får nok sett sola jeg som alle andre og imellomtiden kan jeg tenke at jeg er veldig heldig som er syk nå og kan sitte inne foran vedovnen og se på lyset som tar over himmelen. Skikkelig fint er det. 

Her i stua er det ikke så fint for jeg gikk i gang med å ta ned julepynten i går, men evnet ikke helt å gjennomføre, så nå er det halvfylte pappesker fra 1953 overalt. Bjelland canned goods og Gimsøy. Den siste virker egentlig litt nyere.

En ting vi oppdaget da jula skulle opp, og huset vaskes ned, var at den helt nye vifta var full av fett bak filteret og det var litt rart. Butikken kontaktet leverandør og leverandør la skylda på spjeldet på ventlien snekkeren hadde valgt, snekkeren kom og så, og sa at ettersom den ventilen het "VENTILATORventil med spjeld" og var kjøpt i samme butikk som vifta, så kunne det vel like gjerne være noe annet, og i dag fikk jeg mail fra butikken om at leverandør sender ny kompett ventilator.
Og det er jo veldig fint. Bortsett fra at vi måtte rive taket for å montere den og ingen av oss har veldig lyst å rive taket en gang til. For da må man snekre opp nytt tak etterpå og det er ingen spesielt lystelig jobb.

Ingen kommentarer:

Avlistet

Jeg sitter og venter på et teams-møte. Som betyr at jeg har gått tidlig hjem fra ateliéret. Og det betyr at når jeg er ferdig på jobb er jeg...