Friiiii

I dag la jeg meg ned på et ullteppe foran peisen og tenkte herreGUD så heldig jeg er som kan gjøre dette en onsdags formiddag. Morgensformiddag. Vi har åtte årstider men en dårlig oppdelt dag, vi samer. Og ute skinner solen i minus tyve og her er jeg. Jeg har jo ikke noe atelier for tiden, det store fine som det hadde ordnet seg med er nå uordnet og det har gått så langt åt skogen at vi kommer til å oppdage flere nye arter. Det andre, det jeg tross alt har, er under oppussing og da har jeg ikke noe annet valg enn å jobbe hjemme. Men det er også veldig begrenset hva man får utrettet av kunstproduksjon her hjemme så da bare TVINGES jeg til å ta fri og det er det beste jeg vet. Null dårlig samvittighet.

Jeg innser også hvor tøvete det har vært å ha så mye dårlig samvittighet for den umengden med kunstprodusjon som har blitt foretatt på det gamle atelieret, all den tid jeg ikke ville forventet av meg selv at jeg skulle klare å montere opp et fullskala ikea-kjøkken i kottet under trappen. Det er en veldig presis lignelse, jeg sier det bare. 

Nå skal jeg finlese en kontrakt og skrive en mail og så bare slenge litt rundt.

Ingen kommentarer:

fortid, fremtid, nutid

Hver gang jeg treffer folk og snakker med folk så snakker jeg bare om jobb. Jeg kan bare snakke om jobb. Jeg vil ikke være sånn, jeg tenker ...