check

Det var fint med festival. En kveld hadde vi barnevakt og gikk opp på Turisten og forsøkte huske hvordan man snakket med folk. En annen dag dukket det opp folk til pannekaker og øl. Lørdag hadde vi også barnevakt, helt uventet, og gikk rundt og vasa og så kunstutstillinger og traff på folk (samme folk) og dro folk med ut for å spise middag og det hele. Og det var så nødvendig tror jeg. Og helt, helt supert. Og nå har jeg korona, føles litt stille før stormen, for jeg står da på bena (om jeg må) og nå prøver vi bare få til at ikke alle får det samtidig sånn at det alltid er en som kan få laget mat og fått Jendor på skolen. 
Det var ikke tvil på hjemmetesten, det tok knapt et minutt så var det en illrød strek der, nesten svart, men jeg har jo lest bruksanvisningen og vet at man skal vente 20 minutter før man tror på svaret. Men det endret seg ikke akkurat. Og etterpå leste jeg litt på internett om veldig, VELDIG røde streker, og det har jeg jo lært en gang i min fortid, at når man har skrøpelig immunforsvar på den måten som jeg har, så betyr det at det fort kommer inn veldig mye virus. Og det var det visst den veldig røde streken betydde.
Ikke veldig bekymret altså. 

En kompis sa at det å få korona var litt som å få den stjerna i supermario, fra nå av er det bare DU-DU-DU-DUDUDUDU-DUDU kjør på, man er uovervinnelig. På koronabrettet ihvertfall.
Det som er litt dumt var at vi skulle se på ateliérer til uka, eller egnede lokaler til sådant, men det som er fint er at jeg rakk festivalen og det er jeg så glad for.
DU-DU-DU-DUDUDUDU-DUDU!

1 kommentar:

Rødhette sa...

God bedring! Brodern har også fått koronoa. Skikkelig dårlig timet, men kanskje bedre nå enn senere.

fortid, fremtid, nutid

Hver gang jeg treffer folk og snakker med folk så snakker jeg bare om jobb. Jeg kan bare snakke om jobb. Jeg vil ikke være sånn, jeg tenker ...