Bægen!

I morgen drar jeg til Bergen! For bittelitt jobb.
Nesten bare over natten, men det føles bra å ikke være så lenge borte heller, siden jeg ikke har vært så deltakende i familielivet i år.
Det har ikke ordnet seg med ateliér, nå venter vi på at noen som har skullet sagt ja eller nei til de lokalene som er ledige/ikke er ledige, ja, at de skal si ja eller nei da, ettersom deres tilbud gikk ut for tre uker siden. De skal på befaring i dag. 
Men det gjør mindre at det ikke er noe som ordner seg og at ting trekker ut i de latterligste langdrag, når man også selv er bortreist. Selv om det kommer til å være like uløst når man er tilbake. For det blir jo da. Når man er bortreist så er man bortreist. 
Jeg har ikke vært i Bergen siden vi flytett derfra for tolv år siden. The Stig fikk etter litt postkoronahoderegning dette tidsrommet til å bli tredve år. Altså har vi vært sammen i nærmere førti. Det er godt gjort av oss. Men det er muligens også feil siden jeg bare er 43.
Uansett, det er fryktelig lenge siden jeg var der sist og før var jeg jo der absolutt hele tiden! Det blir rart og fint. Og deilig å få jobbet litt.

Jeg må finne frem småsko og paraply! Og koffert! Jess jess!

Ingen kommentarer:

fortid, fremtid, nutid

Hver gang jeg treffer folk og snakker med folk så snakker jeg bare om jobb. Jeg kan bare snakke om jobb. Jeg vil ikke være sånn, jeg tenker ...