Men så rendret hun litt mere

Jeg kan fortsatt rendre. Jeg har programmet åpent og det står EXPIRED i programfanen men det er bare å rendre i vei.
Jeg tør ikke bytte verktøy og ihvertfall ikke lukke programmet. Nå må jeg ha datamaskinen påskrudd til 10. august. 

Jeg er ikke så effektiv som jeg ønsker men det jeg ønsker er jo at jeg skal jobbe alle våkne timer, og det går jo ikke. Det blir mer pauser enn jeg vil. Men det er jo det der med å jobbe alene da, ingen distraherer deg så det må du gjøre selv. Så da gjør jeg det! Og det er litt dumt for jo mer jeg har gjort når familien kommer hjem, jo mindre må jeg være kjedelig mamma og ikke med på noe for mamma må jobbe. 
Det hadde vært bedre om jeg kunne satt meg et mål for dagen som innebar HVA som skulle vært gjort, men det er vanskelig å vite hvor lang tid ting tar så det funker heller ikke. 

Så kommer august og så leverer jeg. Så kommer spetember og da må jeg pakke og forberede en utstilling i oktober. Så kommer slutten av september så drar jeg til Tromsø. Så kommer jeg hjem og drar til Luleå. Så kommer november og jeg må få avgårde en utstilling til en liten plass i Sverige, men det er mulig den kanskje burde vært sendt før Luleå. Så kommer desember og det er noe julegreier men også ganske mye komitéarbeid for Kulturrådet, det starter egentlig i oktober men vi får se, samme gjelder januar men parallelt må jeg forberede en utstilling på Nesodden. 
Så kan jeg puste. Så er det en solo i Stockholm til sommeren og er jeg smart sier jeg nei til absolutt alt mellom Nesodden og den.  

Og nå må jeg jobbe og distrahere ei mere.

4 kommentarer:

Tove sa...

Ja, jag jobbar också allena så jag vet hur det är... Man distraherar sig, eftersom ingen annan gör det. Så nu har jag distraherat mig genom att läsa här och genom att titta på Kirkenes på google maps.

frk. Figenschou sa...

Haha! Fant du noe interesant? Kirkenes er lite og stygt, men det er nå min plass da. Min lille og stygge plass.

Tove sa...

Jag tyckte det såg ut att vara ganska likadana trähus överallt. Såg också att de bygger ett nytt område nära sjukhuset. Och så funderade jag på var närmsta tågstation ligger.. i vilken stad? Jag kollade också flygförbindelse till Kiruna (enl google maps) och det tar ju massa timmar, typ tre... så ja: långt bort ligger det, men ändå häftigt att ha sitt liv där. Hur kom det sig att du flyttade dit fr Sthlm? Varifrån i Norge kommer du fr början?

frk. Figenschou sa...

Jeg kommer fra Kirkenes! Eller ville jeg nok aldri flyttet hit. Alle de likedanne trehusene er svenske ferdighus som ble bygd på tidlig 50tall. Hele Kirkenes brant under krigen, det sto 7 hus igjen. Nærmeste togstasjon er nok Rovaniemi. Og all kommunikasjon går via Oslo-Stockholm, når jeg gjør jobber i Lule eller Kiruna, flyr jeg til Stockholm. En gang fløy jeg til Tromsø og kjørte bil derfra. Det går liksom ingen kommuikasjon på tvers.

plopp plopp plopp og en annen plopp

I dag har jeg brukt alt for mye av dagen på å få kjøpt bobleplast. Det lyktes meg ei.  Først prøvde jeg hos KEM, Kunstnernes eget materialut...