Dagens fyllmasse

Ja ja, hvilke rolle spiller det vel om Kultahovi ligger her eller der når jeg ikke kommer meg noen steder. 
Jeg låner denne fra noen som er mer polulær enn meg på internett. Som fyllmasse mens jeg lengter etter Kultahovi:
 
Dagens skratt: Hallo, klokken er 10:57. Jeg har ikke rukket å le i det hele tatt. Jeg har gått tur, handlet og gjort rehabøvelser og ingenting er noe å le av. 

Dagens kaka: Dagens? Har man kake hver dag? Om jeg kan låne hedmarksk/trøndersk så bakte jeg brød/kak her om dagen. Til familien, har ikke egentlig smakt på det/den selv. 
 
Dagens längtan: Kultahovi
 
Dagens to-do: Jeg skal gå ut på verandaen og begynne å ta opp endel av de blomstrene som står i krukke i allefall, begynne å rydde litt til høsten, men blomsterbeddene ser egentlig ganske bra ut. Ut er jo fint, alltid.
 
Dagens mat: Azå, jeg har jo handlet. Der hadde de både laks (kjøper aldri laks pga oppdrettslaks, man skal være snill med dyrene OG naturen) og kylling (kjøper aldri kylling pga industridyrehold, man skal være snill med dyrene) på 40% og da hender det at jeg slår til og kjøper det jeg aldri ellers kjøper pga mine stenhårde prinsipper. Så det ikke blir kastet, saant, selv om jeg utmerket godt vet at det blir det ikke, en annen fattig jævel kommer og kjøper salmalaks og kyllingbryst. 
 
Dagens hur ser jag ut egentligen: Ganske hårete, men jeg har forsøkt å samle det bak. Som Jendor sa: Mamma, æ syns ikke du e nåkka fint med krusedulla, du e mye finere med sånn klump bak. (=nei til krøller, ja til mum bun)
 
Dagens prokrastinering: Ja, ser du, jeg er førtidspensjonist i dag. For jeg kjente at nå måtte jeg bare være det litt om jeg skulle ha noe håp om å komme meg fram til pensjonisttilværelsen. Så da skal jeg gjøre ingenting men jeg hadde jo såklart en liten plan om å lure inn en liten time eller to med søknadsskriving. Men det kan jeg gjøre på mandag.   
 
Dagens ord-koll: nykyään

Dagens låt: det som er litt pinlig her er at jeg hører ikke på musikk. Men jeg har tenkt litt på disse to i det siste:

https://www.youtube.com/watch?v=lN5UhDS2AIA

(the watersons har jo også en helt super versjon: https://www.youtube.com/watch?v=EW_L2Mswjs8)

Jeg har imidlertid ikke hørt på dem for da legger de seg liksom som et lokk over meg i lang tid og det bli aldri noe latter mer. Aldri. For de er så fine.


Dagens ordspråk: E du helvette lensmann

 

Ingen kommentarer:

26te april

Jeg må skrive en tydelig mail. Det finnes tydelige mailer, strenge mailer, og sure mailer. Jeg har bare skrevet en sur mail en gang i hele m...