Og også for trøtt til å finne på en overskrift

Jeg er altså SÅ kvart over trøtt i dag! I hele dag! Muligens er det ruskeværet, (og ja, jeg kjenner det på knærne) men ikke har det vært noen særlig effektiv dag ikke. Jeg har fått unnagjort endel poeng på finsk-appen. Jeg har sløvsurfet litt. Jeg var oppe i tredjetasjen og hentet et bord. Det er fordelen med å holde til på et gammelt sykehus, det står igjen endel utstyr. Jeg gikk opp i tredjeetasjen engang til og hentet endel oppbevaringsgreier for å ha på bordet. Merket blue tupfere og andre ting jeg ikke vet hva er som står i stil med preppebordene og andre åpenbart operasjonsrelaterte greier jeg har på atelieret. Jeg flyttet på endel pinner. Jeg svarte på en mail. Men mest kjempet jeg for å holde meg våken.

Muligens er det fordi jeg tok badstu i går? Det var så kaldt og hustrete, og torsdag er rydde- og vaskedagen og det synes ingen uansett er en toppendag i vår husholdning, så før vi gikk opp i andre etasje der vi ingen varme har, skrudde jeg på badstua i kjelleren. Midt i støvsuginga angret jeg på det hele, for da var jeg jo såklart varm og god og mer en det, og jeg holdt på å ombestemme meg, men nå sto nå badstua der i kjelleren og var varm da så jeg henta en øl og flytta på to skuterdresser jeg hadde glemt av som lå på benkene og ble tørrre enn tørrest, og så angret jeg egentlig ikke mere.
Helt til jeg var ferdig og brannalarmen gikk, på grunn av dampen, og det har den aldri gjort før og det er jo ingen glede i livet for den som legger barn at brannalarmen går og det er heller ingen glede for den som står naken og våt nede på tørkerommet, men det ga vel brannalarmen seg fasiken i, her var det en jobb som skulle gjøres for her skulle det varsles om vanndamp. 
Takk til den.   

Og til tross for ALARM! ALARM! ALARM! både i lydnivå og blodtrykk, var jeg ganske trøtt og gikk og la meg og sovnet på sekundet, og jeg kan vel telle på én nesetipp hvor mange ganger det har hendt før, men så kom noen jeg bor sammen med og ville gi meg noen unødvendige nattlige opplysninger om foretagsøkonomien sin, og der var jeg våken gjen og sovnet ikke før to. 
Takk til den. Også.

Så etter å ha kjempet meg gjennom en arbeidsdag, som ikke besto av noe særlig arbeid, dro jeg hjem. Og tok meg espresso påfulgt av en liten dupp. 
Nå er det litt bedre, alt og det hele. 
Og i morgen er det helg.

Ingen kommentarer:

26te april

Jeg må skrive en tydelig mail. Det finnes tydelige mailer, strenge mailer, og sure mailer. Jeg har bare skrevet en sur mail en gang i hele m...