Alltid en prøvelse 2

Nå ringte akkurat kunsthallsjefen og da blir jeg alltid så nervøs for det er ikke noe poeng å ringe med mindre det er et problem, og det var det, så nå har MTAB kuka det HELT til med frakten og det sier litt for det har jo vært ganske dårlig hele veien. Så den kommer ikke når jeg gjør, men ca en arbeidsuke senere. Skal aldri bruke dem mer. Herregud. 

Men nå er vi der i forløpet at man må ikke grave seg ned, man må tenke framover, så dette var jo helt utrolig teit men- hva kan man gjøre istedet. Spise is såklart, men det gjelder å lage seg jobb. Jeg har bestilt store mengder taperuller så jeg kan tape opp et riss av utstillingen på gulvet.


Og det andre som har skjedd er at de har betalt for en annonse på Facebook, men nå er den banned og svartelistet og nekad og alt, for den inneholdt ordet grense.

"härifrån strök gränsen mot nordväst i en båge"

Det er  snakk om grensen mellom to sorter mineraler i en fjellformasjon.  Altfor politisk. Facebook vil ha seg frabedt osv. Og da har de endatil kommet seg forbi algoritmene og chatbotene og snakket med et stakkars menneske i California.

Så det går ikke. 

 

Undertegnede- en helt utrolig politisk kunstner.



Ingen kommentarer:

dette er en overskrift, jeg fant ikke på noe bedre

Det er mulig det er på tide å bytte briller igjen. Fint, for det var jo så utrolig lite styr sist gang. Iallefall får jeg vondt i hodet hver...