Klagesang, vi stryker sjette vers og går over i pakkemodus

Ikke utrettet noe i dag heller, det vil si, jeg har startet på en lapp der det står sånt som jeg må huske å få gjort før jeg drar. Lapp er bra. Lapp er fremdrift og kontroll! Teoretisk!
Vi skulle egentlig ut og spise med mamma&dem (han dem) men hun ringte og sa at hun var litt rusk i halsen og kanskje jeg ikke vill møtes da og det ville jeg ikke for nå rekker jeg ikke være syk en gang til før jeg drar. For sånt et snøfnugg har jeg blitt.
Meh.

Jeg tenker iallefall sånn at jojo, det blir litt komplisert dobbelpakking når man skal direkte fra jobb i Sverige til ferie i Spania og begge steder er i en helt annen klimasone enn den du forlater, men jeg trenger jo ikke gjøre det mer komplisert enn at om jeg nå tar med meg feil type jakke så får jeg vel lov å kjøpe en da. Man skal jo verken handle eller fly men jeg MÅ den ene og UNNER meg den andre. Eller vent, flyturen til Spania er en unning. Det er all unningen som kveler jorden, men sist jeg ferieflydde var vel i eh...2014. Det er adskillig kortere tid siden jeg kjøpte jakke og eller sko. Men jeg unner ikke formålsløst i hytt og gevær. Åkei? Alle informert om hvordan jeg tenker om å evt kjøpe ny jakke?
Sommerklær gidder jeg ikke kjøpe, om det går ti år til neste gang jeg trenger en ny bikini og eller sommerkjole så kan jeg vel vente til da eller feire tyveårsjubileum med det jeg har.
Har jeg forresten shorts? Jeg tror jeg må opp i klesskapet og kle meg ut som turist en av de nærmeste dagene, så jeg får oversikt.
 
Og en egen pakkelapp. For det er fremdrift og kontroll!


Ingen kommentarer:

Fyll inn overskrift selv

Det er så deilig å ikke være så avsindig stresset mer. Det er litt som når noe som gjør veldig vondt går over. Man blir litt euforisk.  Jeg ...