Hurra

Jeg er i Stockholm! Det ble litt forsinkelser med flyet og jeg fikk ansvaret for en serbisk kirurg og 7 eritreiske damer på veien inn med Arlanda Express, men jeg vil si jeg klarte oppgaven med glans og nå bor jeg på et leilighetshotell i Sundbyberg. Det er ikke en bydel (kommune faktisk) jeg kjenner godt men det er trivelig her og kort vei til jobb og inn til sentrum. 
I går hadde jeg bursdag og fordi det er trasig å feire bursdag alene hadde jeg faktisk sagt det på kunsthallen dagen før, avtalt skyping på morgenen før skolen med mann&barn, og så skulle jeg spise middag med fire kompiser på kvelden. 
Kunsthallen hadde ikke helt fått med seg hva jeg sa enda jeg brukte det samskandinaviske ordet "fødselsdag" og ikke "jebbursdag", alle kompisene avlyste (barn på sykehus og mann i brannvesenet og sånne uviktige ting) og de der hjemme glemte det. De glemte det så totalt at de faktisk ikke forsto hva jeg mente da jeg sa "glemte dere meg?" og fortsatte å glemme meg.
Så det ble bursdag på facebook da. 
Jeje.
Og så kjøpte jeg meg selv tre peoner.

I morgen kommer endelig frakten så herfra får det gå oppover.

3 kommentarer:

Tove sa...

Grattis i efterskott! Tråkigt att du inte blev firad... hoppas resten av Stockholmsvistelsen blir bättre!

frk. Figenschou sa...

Nå er frakten kommet! Så nå blir det jobbing. Juhu!

Barwitzki sa...

De første peonene... nydelige... jeg skal holde utkikk :-))) Alt godt til deg på bursdagen din i slutten av april... Jeg er et februarbarn. Jeg ønsker deg et godt år.
Best wishes fra Viola.

Fyll inn overskrift selv

Det er så deilig å ikke være så avsindig stresset mer. Det er litt som når noe som gjør veldig vondt går over. Man blir litt euforisk.  Jeg ...