Klagesang, her kommer femte vers

På torsdag følte jeg meg litt skral men på fredag tenkte jeg det går vel fint og dro på jobb, heldigvis tok vi bilen den dagen for ellers hadde det ikke gått så bra, og det der bra litt gikk i bølger, så jeg fikk jobbet litt og satt litt i en stol og bare glodde også, men til slutt måtte jeg bare finne fram en isoporbit som vel strengt tatt var et kunstverk og legge meg litt nedpå, og så kom the Stig innom og sa at om man har gått og lagt seg er det ikke noe videre poeng å være på jobb og så kjørte han meg hjem.

Problemet med å være så mye syk er at det blir så liten tid til alt. Ett er det å være selvstendig næringdrivende og mangelen på vikarer, alt som ikke blir gjort på jobb, men så er det hjemme da, alt som ikke blir gjort, frø som ikke blir sådd, gulv som ikke blir vasket, planter som ikke blir pottet om, potter som aldri blir kjøpt inn, vinduer som heller ikke blir vasket, bukser som ikke blir lappet, treninger som ikke blir trent, og så kan man si at det er ikke så veldig viktig med den vindusvasken, men jo det ER det. Jeg vil vel også vaske vinduer! Jeg vil at det skal være mulig å få gjort en til to vanlige ting i løpet av en dag eller en uke og når man har vært syk en stund der det bare har vært mulig å gjøre null ting i løpet av en uke kommer det en uke der man må gjøre alle de tingene, og det blir både stress og slitsomt.

Jeg får vel begynne å ta tran eller noe. (Jeg GJØR det)

Ingen kommentarer:

dette er en overskrift, jeg fant ikke på noe bedre

Det er mulig det er på tide å bytte briller igjen. Fint, for det var jo så utrolig lite styr sist gang. Iallefall får jeg vondt i hodet hver...