Mandagsmandags-mandag

Satan så mandag det har vært i dag. For alle. Allerede før jeg våknet kjente jeg at åneeeeei, det er ikke søndag. Og da hadde jeg jo endatil fri på fredag så jeg har hatt tredagershelg og ikke engang det var nok. Og jeg var sur. Og Jendor var sur. Og the Stig gjorde sitt beste. Og det var kaldt. Og mørkt. Og snefokk og is og ingen lysning på værmeldinga for Mordor. Helvette lensmann så kaldt det har vært i vinter.

Og på jobb skulle jeg bare pakke verk klar til forsendelse, og det er det kjedeligste jeg vet så jeg kom ikke i gang med en gang ikke, men jeg innså at når ikke engang tredagershelger hjelper mot mandager og neste sommerferie allerede er avlyst så kanskje man skal ta ansvar for eget arbeidsliv og gå i ferie. Og det kan jeg når jeg har pakket. Jeg måtte bare finne de riktige fjorten pinnene til de tre verkene som skal sendes, de står sammen med de sekshundre som kom fra Stockholm. Sto. For jeg har jo alltid en liten anelse om hvor de forskjellige pinnene er, så jeg har funnet alle utenom én. Og puttet dem i kassen som er et ombygd garderobeskap. Og den ene skal jeg lete etter i morgen og finner jeg den ikke så tar jeg den i kofferten når jeg reiser for å sette opp utstillingen i januar og det betyr at jeg tar juleferie fra og med onsdag og da ble mandagen etterhvert mer levelig. For alle bortsett fra Jendor, som ringte eller nei han har ikke telefon, men læreren hans ringte og sa at Jendor vil hjem. Så snakket vi litt sammen på telefon om hvor livsviktig dette med å avslutte skoledagen før lunsj egentlig var, og Jendor lovte å prøve litt til. Klokken halv to er skolen ferdig, og klokken to, etter å i full fart ha vært på spadeinnkjøp (askespade og sneskuffe) hentet jeg ham, men da ville han ikke hjem, for det var juleverksted på SFO. Så det var jo fint. 

På onsdag stenger jeg altså juleverkstedet, det vil si at det er jo alltid litt småjobb men det plager meg ikke, og jeg gleder meg allerede til å begynne på nytt i januar. 

I morgen tror jeg det går helt fint med tirsdag.

Ingen kommentarer:

fortid, fremtid, nutid

Hver gang jeg treffer folk og snakker med folk så snakker jeg bare om jobb. Jeg kan bare snakke om jobb. Jeg vil ikke være sånn, jeg tenker ...