Nei nei julestress

Nå fikk jeg julestress. For jeg og sønnen er syke og jeg putter aldri sykdom inn i juleplanlegginga men den dukker jo ofte opp så det burde jeg jo ha gjort. Det er ikke så mye som skal gjøres, men jeg vil gjerne ha det rent, det inkluderer skap, skuffer, kjøleskap og steikovn, pluss gulv, og så må julegaver forberedes, tre kjøpes inn, og så skal pepperkaker bakes og pyntes og helst skillingsboller også og dette virker jo helt overkommelig i et julesresseperspektiv med to voksne i husholdningen (mattevask! glemte mattevask i nysnø på lista) og det er det, så lenge begge er innstilt på å få haket ting av på lista og den hovedinnstilte er frisk, hvilket den hovedinnstilte har en tendens til å ikke være, og nå aner jeg ikke når vi skal få bakt de der pepperkakene. Det ble ikke i går. Det blir ikke i dag. Neste helg er det jul. 

Og skapene og skuffene og gulvene og rydde og pynte. Aaaaahhh.


3 kommentarer:

Tove sa...

Jag är också sjuk, sedan i fredags, men jag känner ingen julstress. Vi har en pepparkaksdeg i kyken som legat sen i onsdags tror jag. I torsdags bakade vi två plåtar. Vi får se... det blor la som det blir.

Tove sa...

Krya på dig! ♡

frk. Figenschou sa...

Jeg har kryat! Krya på deg sjøl!

fortid, fremtid, nutid

Hver gang jeg treffer folk og snakker med folk så snakker jeg bare om jobb. Jeg kan bare snakke om jobb. Jeg vil ikke være sånn, jeg tenker ...