buksetrøbbel

Der kunne jeg skrevet Trøbbel i Buksene, og gitt Knutpettersen etpar gratispoenger, men dengang ei.
Saken er at det gikk hull i buksa mi i dag, og nå er den ikke lengre sømmelig å ha på seg. Dette var den siste buksa jeg syntes var behagelig å ha på. Jeg har jo blitt en liten tjukkas. Så har jeg arvet noen bukser av Somafito, men de har så lav skjæring at det kunne like gjerne vært bellinger.
Altså må jeg på handletur. IGJEN. Jeg har jo akkurat vært ute og kjøpt kjole til det der bryllupet. Dette begynner nesten å bli like masete som å lage middag.

5 kommentarer:

Anonym sa...

men hvis du blir tynn igjen treng du ikke å handle klær på flere år, og hvid du blir tjukk ætter d igjen, så har du jo også klær. du må bare passe dæ for ikke å bli gravid, for da må du kjøpe gravide-klær, og når du har fådd ongen så e d et evig mas i attn år om nye klær. kajsa

Rållserau sa...

Søren at jeg akkurat har gitt masse klær til fretex, du kunne fått mine tynnis-klær, jeg vil jo alltid være en større og lengre tjukkas enn.

Rållserau sa...

deg.

Anonym sa...

det e vel ikke aksom æ tvinge på dæ buksan mine?

frk. Figenschou sa...

Nei det e nu mer som av latskap at æ ikke ist å fær å svett å stresse i klæsbutikka. å æ huske mæ nu gått da du jobba i marit sin butikk at æ kom å sku kjøp ei boksa å så lurte du på mæ nokk ei jakka.

Tre middels ukjedelige ting som har hendt i dag

1: Jeg fikk et prosjekttilskudd til et prosjekt som er fullfinansiert. Da høres det ut som jeg trikser til meg penger, men det betyr at jeg ...