karakterbrest?

I går hørte jeg et veldig bra uttrykk av en som ikke er så stødig i norsk:
"han holdt på å knekke seg av latter"
Jeg adopterer det herved.


Det jeg egentlig ville blogge om, og som overskriften referer til, er en liten oppdagelse jeg gjorde da jeg ryddet i papirene mine (altså nå).
Både i hjemmearkivet mitt og på datamaskinen min har jeg en egen folder som heter "klager". Og det er altså ikke klager jeg har mottatt, det er klager jeg har sendt ut.
Da fikk jeg en liten mistanke om at jeg kanskje er litt usympatisk, (-selv om jeg har fargefrika bloggen). Jeg sender faktisk endel klager. Men ting har også en tendens til å gå i stykker, uten at jeg er spesielt uvøren. (lamineringsmaskinen untatt) Ja og så er det jo alt dette styret med Posten, men dit har jeg aldri sendt en eneste skriftlig klage.
Jeg klager på mobiltelefoner, faktisk har hvert eneste mobilkjøp ført til klager fra min side, men de er da også ødelagte. Det er alle enige i. Og digitalkameraer- de er jo ødelagte både før og etter reperasjon, og det hjelper jo ikke at posten driver og feilsender dem som en del av dansen.
Så har jeg faktisk klaget på hybelen min og kebebnegrene, men det ble jo også mye bedre etterpå.
(Alt dette har ført til at jeg har blitt en reser på forbrukerkjøpsloven og hulseieloven!)
Og så har jeg klaget på trefliser i sjokolader og på at avisa mi blir stjålet fordi jeg ikke får ha lås på postkassa, men den klagen,( 7 muntlige og en skriftlig) har BT ikke funnet tid til å svare på.
Jeg er ei skikkelig surkjerring!
Det eneste jeg kan si til mitt forsvar, er at jeg prøver å holde en hyggelig tone, og prøver å finne noe hyggelig å si også ("BT er ei fin avis.")("Kundekonsulentene er uten unntak hyggelige")
Og så vil jeg faktisk også si at jeg har da virkelig fått min kvote med ødelagte produkter. Jeg forlanger jo ikke at mobiltelefonen skal koke kaffe til meg, men det er jo fint om høytaleren virker! Og et digitalkamera der batteriene detter ut, og som etter reperasjon kommer hjem uten en eneste fungerende knapp, altså, det ER jo ikke sånn det skal være.
Morten tror jeg har dårlig karma. Jeg vet ikke jeg, det høres jo heller ikke så sympatisk ut.
-Men! jeg har også en egen folder til veldedige formål (sosbarnebyer og legerutengrenser) som jeg gir penger til, det synes jeg bør trekke litt opp. Kanskje hvis jeg får meg en folder for folk jeg har donert organer til...da kanskje mine elektroniske produkter får lengre levetid.

2 kommentarer:

Rållserau sa...

Du er fin, klag ivei! "Å knekka seg" har vært et uttrykk for å le seg ihjel her i området så lenge jeg kan huske. "Eg holdt på å knekka meg" er helt vanlig å si hvis noe var morsomt.

frk. Figenschou sa...

åh. så teit.
nå var det ikke noe morsomt lenger.



hjemme sier vi å kitne av, men det er vel ingen som egentlig forstår det. Av oss, mener jeg.

Tre middels ukjedelige ting som har hendt i dag

1: Jeg fikk et prosjekttilskudd til et prosjekt som er fullfinansiert. Da høres det ut som jeg trikser til meg penger, men det betyr at jeg ...