haha den trefftelleren altså

Jeg har jo sånn besøksteller. Den lille knappen som forteller meg hva folk har søkt på og hvor mange som har vært på siden min og sånn. Og den er så rørende positiv! For den sier ikke bare hvor mange som har vært innom, den sier også hvor mange den forventer skal være innom i løpet av en dag, og det tallet er ALLTID høyere enn antallet treff jeg noengang har hatt i løpet av et døgn. Men den er like optimistisk hver eneste dag!

Det er veldig mange som søker på anton sjåbakken som ender opp på min side. Søppelbill har også en trofast tilhengerskare som ender opp på min side. (kanskje dere burde vurdert å søke på Kalle Klovn istedet?
Og, av en eller annen grunn, briller. Når jeg søker på briller får jeg ikke opp min egen blogg.
Ja, og flyndregarn og barkekniv.
For ikke å snakke om snøhvit og de syv dvergene+ sinnataggen. Som jeg ikke kan huske å ha blogget om noen sinne. Det er kanskje ikke rart trefftelleren er optimistisk da forresten.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Veldig veldig rart. Senest i går - altså samme dag som du skrev det her i bloggen din (og vi snakka på telefon som va kooseli), kalt eg han Truls for SøppelBill (husk ikke heilt koffør) og sang en liten bit av SøppelBills-sang. Pussig,ikke sant.

Anonym sa...

Det va altså kjersti som skreiv det forrige.

frk. Figenschou sa...

ja du det skjønte jeg altså.


--men tenk om du ikke hadde husket søppelbillsangen og slått den opp på internett...da ville du kommet opp på min side!!oohhh!!

Anonym sa...

det skjedde jo med mæ en gang. det va veldig fint. for æ forbinde den sangen med nettopp dæ.

i går så æ han styggeste i vazelina bilopphøggers, altså han røde med hvitt langt hår.

frk. Figenschou sa...

kanskje jeg bør skifte bloggnavn til søppelbills sobservasjoner?

Tre middels ukjedelige ting som har hendt i dag

1: Jeg fikk et prosjekttilskudd til et prosjekt som er fullfinansiert. Da høres det ut som jeg trikser til meg penger, men det betyr at jeg ...