øh

dette er litt nødblogging altså.
Siden sist har jeg hatt det mye triveligere enn jeg hadde planlagt, ikke at jeg hadde planlagt å ha det fælt, men det har hendt mye bra ting, inkludert telefonering med gamle venner, utesitting på utebord på resturang, ferdig med kurs, gåing over vidden i bare tskjorte sent i september (-så kan det jo diskuteres om det strengt tatt er bra da.)
Og så har jeg for en gangs skyld laget meg god middag, altså mat jeg faktisk har likt å spise, og det skjer cosi fan tute ikke ofte.

Å gå over Vidden (altså mellom Fløyen og Ulriken) er en selsom opplevelse for en finnmarking, som er vant til litt mindre folketetthet og mindre grad av Organisert Turgåing Fra Varde Til Varde På En Sti. Det er litt som å være i en passe strevsom park. Men det har mange fordeler, man trenger ikke være godt kjent, man møter ikke bjørn, og det er umulig å gå seg vill.

Ellers var det jo en rekke ting jeg måtte passe på å få gjort i helga som jeg ikke har fått gjort, men jeg lurer på om det er det som kalles helg.

Ingen kommentarer:

Tre middels ukjedelige ting som har hendt i dag

1: Jeg fikk et prosjekttilskudd til et prosjekt som er fullfinansiert. Da høres det ut som jeg trikser til meg penger, men det betyr at jeg ...