ha du sett på oi

Ja altså fargene har forandret seg litt. Det er min egen skyld, og jeg har gjort samme greia før og da altså hvis jeg skal ta det fra starten-
Avogtil går jeg inn i template'n og forandrer på tallene der bare for å se hva som skjer med bloggen min. Det er ganske morsomt. Siste gang jeg gjorde det fant jeg ut at det var veldig veldig viktig å skrive ned tallene slik de var før jeg forandret dem. Det hadde jeg nå glemt at jeg hadde funnet ut. La oss nå si at jeg satt md en fargepalett foran meg, da hadde jeg nok endt om med en lekker liten balansert og frekk blogg, men sånn som det er nå må jeg bare forandre tall, og jeg aner jo ikke hvilke tall som gjør hva, i det uendelige, på en ustabil internettilkobling til jeg er litt halvfornøyd...nå kjente jeg hvor kollosalt mer sympatisk jeg følte meg med den siste løsningen. Og så helt gratis da.

Datamaskinen min er syk, enda den har vært på kontor og blitt friskemeldt. Den har nå ialletilfeller ikke helt kontakt med programmene sine, så nå tar jeg bakke opp og bakke ned i grassate mengder. Eller så mye er det nå ikke. Men bildene er fint å få ut kopier av...problemet er bare at den vil ikke helt vedkjenne seg cd-brenneren sin da. Og cdbrenneren vil ikke vedkjenne seg cd-er. Men vi har nå overkommet de fleste problemer hittils.
Det er litt irriterende, for jeg vil bare at vi skal være venner.

Kanskje den er sjalu på lamineringsmaskinen? Jeg har jo blitt litt sånn dingsenørd, med lamineringsmaskin og...mobiltelefon...og alt.
Det teite er jo at jeg ikke har plass. Lamineringsmaskinen må ligge i senga mi når jeg ikke bruker den, og får lov å være på bordet når jeg må ha senga...og sofa eller lenestol har jeg ikke, så avogtil vil jeg sitte i sengen og da må det ommøbeleres.
Jeg som er rom- og møbeldesigner og alt. Jeg burde strengt tatt klare å løse dette problemet.
Very well.

Ingen kommentarer:

Tre middels ukjedelige ting som har hendt i dag

1: Jeg fikk et prosjekttilskudd til et prosjekt som er fullfinansiert. Da høres det ut som jeg trikser til meg penger, men det betyr at jeg ...