Hø. Det var nå underlig rart

Alle, absolutt alle teskjeene mine, bortsett fra ei, som var litt mindre enn de andre har blitt borte mens jeg har vært hjemme i sommer.

Det var jo litt rart.

2 kommentarer:

Fru Skurk sa...

Det rareste er at det finnes veldig mange mennesker som samler på nettopp teskjeer. Og hvor får de dem fra mon tro? Jeg tror de stjeler en her og en der og så tenker de at "det er jo ingen som merker om ei lita teskje blir borte.." Og kanskje har du blitt utsatt for veldig mange sånne mennesker, eller så er det bare ett menneske, men han eller hun har glemt å fordele stjelinga og så gikk det bare ut over deg. Fryktelig dumt er det hvertfall. Men husk at hvis du ser noen skjeer som er dine, så er det lov å stjele tilbake egne ting.

frk. Figenschou sa...

men jeg kan liksom ikke se for meg hvem i kollektivet, elelr at han som flytta ut mens jeg var borte, samler på teskjeer?

Det er nesten sånn at jeg lurer på om jeg kan ha tatt med meg samtlige teskjeer med meg et eller annet sted og så har glemt det...men det virker heller ikke så sannsynlig.

Tre middels ukjedelige ting som har hendt i dag

1: Jeg fikk et prosjekttilskudd til et prosjekt som er fullfinansiert. Da høres det ut som jeg trikser til meg penger, men det betyr at jeg ...