Hm

Jeg lurer på hvorfor det er sånn at band bare blir dårligere og dårligere jo eldre de blir, mens si visesangere bare blir bedre og bedre?
Vise som utvidet begrep da. Soloartister med bakfolk.

8 kommentarer:

paaskeharen sa...

Det er en myte det med at band blir dårligerogdårligere for hver utgivelse. Jeg tror at det avhenger av hva slags band det er. Hvor den kreative kraften ligger. I mange orkester er det slik at det er et par stykker som lager musikken mens resten er statister eller rene livemusikere. Nå vet jeg ikke helt hvor poenget mitt ble av og dessuten blogger jeg i noen andres blogg. Argh. Pink Floyds beste skiver ble laget i midten av deres karriere.

frk. Figenschou sa...

ja, for jeg liker best the piper at the gates of dawn, ummagumma og atom heart mother, så der er vi nok uenige.


Kanskje bare det er meg, som bare hører på band om mister piffen etter den første idefasen. Band som aldri strikker den andre sokken.

paaskeharen sa...

Neineinei! Dark side of the moon, Wish you were here, the Wall og The final cut.

frk. Figenschou sa...

neineinei!

ringringring sa...

enig! jeg hørte the sonics på øya-festivalen, og ble dypt skuffet og lovet seg selv å aldri gå på reunioniserte geriatri-band-konserter igjen. ALDRI! sorry, ikke meningen å skrike, men måtte.

ringringring sa...

skriveleif. meg selv, såklart.

paaskeharen sa...

....Og i bandet jeg spiller i mener vi selv at vi blir bedreogbedre for hver plate.

frk. Figenschou sa...

men dere er enda unge. kåmaan.

Tre middels ukjedelige ting som har hendt i dag

1: Jeg fikk et prosjekttilskudd til et prosjekt som er fullfinansiert. Da høres det ut som jeg trikser til meg penger, men det betyr at jeg ...