Ikke mere syteblogging

Eller jo er det noe som er sikkert så er det vel at det en eller annen gang kommer til å bli mer sytebogging, men nå skal jeg ikke syte mer omm sommerern, nå skal jeg si hva som har vært fint. Jeg har opplevd en rekke fine ting:
-Kveldsgrillingstur til langfjordbunnen med kvalitetsfolk, innebefattende øvelse i urfolkssporten veddehvorlangtidenplankebrukerpååbrennetversovernårdenleggesmidtibålet, og suksessterte. Samt vedsprett.
-sommerfølelsen som overfalt oss i Jokkmokk.
-Fest hos det sosiale limet komplett med opplesing av finsk lyrikk i hinkefjæra.
-Varm dag med utespising i hotellparken med mor og stefar, samt halvstore måsunger. -Påfølgenede kaffe med gammel venn. Supervær. Supervær. Mye av samtalen er undring over hvor godt man har det når man kan sitte i shorts klokken syv om kvelden. Mye av samtalen handler om andre ting
-Skravlekved med Karrimorr.
-Skravlekveld med Kajsa, og følelesen av at lokalpatriotismen sakte siger innover en igjen.
-Da huskjæresten var innom en tur midt inni all jetsettingen.
-Da søringene mine var på besøk og vi skulle til grensen og jeg trasket rund i byen for å finne Solemiapia som ikke hadde telfon, og da jeg satt på trappa sammens med ungdommene.
-Smilet til Berit da hun så hvor fint det er i grensen.
-turen på pasvikelva i går. Da jeg endelig hadde fri da noen andre hadde fri og ville på tur. Akkurat da skjønte jeg hvorfor jeg jo egentlig vil bo her.

Såh. entotre ti fine opplevelser siden jeg kom hjem igjen i begynnelsen av juni. altså for sånn ca ti uker siden. Det er en opptur i uken det, jeg må helt klart slutte med bæsinga.

3 kommentarer:

kajsa sa...

jess! æ visste sommerblomstn va kommet rett.

Anonym sa...

Skrev du et sted her på bloggenat at du skal bli arbeidsledig? Hvorfor det? Skal ikke du bli kunstner?

frk. Figenschou sa...

Jeg skal bli arbeidsledig snart, når jeg bare er ferdig å jobbe, akkurat nåh er jeg ansatt som museumsdesigner. Og så når jeg er ferdig med det, skal jeg jobbe, og så, når man kan begynne å sende inn søknader til skoler man faktisk har lyst å gå på, så skal jeg det. Jeg skal ikke bli arbeidsledig av typen som får penger av staten, men av typen som finner seg en jobb.

Tre middels ukjedelige ting som har hendt i dag

1: Jeg fikk et prosjekttilskudd til et prosjekt som er fullfinansiert. Da høres det ut som jeg trikser til meg penger, men det betyr at jeg ...