dagsrapport

Jeg har funnet tegnepenna. Nå er jeg sur på den.
Jeg skulle til p bestille en ny på internett og da jeg skulle finne frem pengboka, kom penna også ut av sekken. Som jeg har tømt og ransaket fire ganger.

Så er det jo første mai og fri, så jeg har sittet på benk og lest bok.
Først var det en narkoman som også satt på benken. Eller ikke samme benk, men vi har sånne benker som er satt sammen i gruppe med bord. Så det satt en narkoman fyr med rosa damesykkel og en bag full med poser med kosmetiske produkter på en annen benk da men i samme gruppe. Men bare brukte saker tror jeg, og alt i forskjellige merker. Mest sjampoer og kremer og sånt. Det så nesten ut som om han hadde vært innom en tyve-tredve forskjellige bad og rasket med seg. Så satt han der, med sakene laina opp på bordet. Jeg vet ikke helt hva han forestilte seg at han skulle bruke det til. Han prøvde å vaske den ene kremflaska med en sånn skrubb-pad. Så spurte han meg om jeg visste om det var noe vannuttak noe steder, men det trodde jeg ikke. Da forsvant han avgårde og leita etter vann rundt i gatene. Lenge.
Så kom han tilbake og hadde på seg litt parfyme. Og litt på benken.
Så filte han neglene litt. Men ikke neglekanten, han filte liksom oppå negleflaten. Kanskje han hadde veldig grove negler.
Da gikk jeg inn, for det var ikke mer sol og det ble kaldt.

Etterpå gikk jeg ut igjen, og da var det en motorsykkelmann med motorsykkelen og mototrsykkelpusseutstyret sitt som hadde overtatt. Jeg merket at jeg hadde større toleranse for narkomanokkupasjon av benken enn motorpusseutstyr, det måtte jeg ta meg litt i. Jeg hilste på mototsykkelmannen også.
Himmel og hav som han pusset. Inni krinkler og kroker og lå på bakken og pusset under og over og mellom og hvorfor da egentlig? Ruster skitne motorsykler fortere?
For de blir jo bare skitne igjen når man skrur på eksosen vil jeg tro?
Folk altså. Det er ikke så lett å skjønne hva de holder på med.

Så kom det en milliard tjukke barn hvorav én akkurat hadde fått seg rulleskøyter, men da var sola borte igjen og jeg hadde dessuten fått kvoten min med interaksjoner i uterommet, jeg er jo litt vár der.

Ingen kommentarer:

fortid, fremtid, nutid

Hver gang jeg treffer folk og snakker med folk så snakker jeg bare om jobb. Jeg kan bare snakke om jobb. Jeg vil ikke være sånn, jeg tenker ...