tall

Får jeg bare lure høyt på en ting. Plutselig, på dagen, ble leserantallet mitt halvert, og nå har det holdt seg stabilt der i noen uker. Hva hendte? Fornærmet jeg mine faste lesere i Kventinget? Er jeg boikottet av en hittils ukjent fraksjon?
Og så, i dag, ble lesertallet tidoblet.
Hæ?
Bøt vaaaat??

Og så oppdaget jeg i dag at alle allergitablettene mine gikk ut i -07 og -08. Det forklarer en god del. Jeg har tenkt at ja, det er sikkert fine allergitabletter dette, man blir hverken illsint eller søvnig, men strengt tatt virker de jo ikke i noe særlig grad heller. Eller kanskje jeg har blitt immun, har jeg tenkt.
(Av en eller annen grunn har jeg fått inkamønster i pannen. Det vil jeg ikke ha. Men nå må jeg kanskje beholde det da.)

Egentlig var det noe helt annet jeg ville skrive om, men nå har jeg skrevet meg helt bort. Jaja. Det var kanskje ikke så interessant det heller. Men hvem vet.

3 kommentarer:

Tenkerbell sa...

Jeg foreslår at vi tar en god gammeldags opptelling:
Tenkerbell?
Her!

frk. Figenschou sa...

Ja, men det er jo vanligvis bare fire av dere som gir lyd uansett, og jeg har mer enn fire lesere.

likevel, setter pris på lydgivningen!

Tenkerbell sa...

Ja, og det er det som er så rart... Hvem er disse andre akk så anonyme menneskene? Jeg undres i sene nattetimer mens jeg hører Gartneren småsnorke.

dette er en overskrift, jeg fant ikke på noe bedre

Det er mulig det er på tide å bytte briller igjen. Fint, for det var jo så utrolig lite styr sist gang. Iallefall får jeg vondt i hodet hver...