trafikk og blåst

Da har jeg värt på Möbelmessa. Markant mindre brekningstrang i år enn sist, har jeg begynt å like design plutselig?... Eller kanskje det hjelper å ikke oppleve design gjennom en skole som suger livslysten ut av deg. Det går oppover! Bra!
Det var ikke gjort i en fei å komme seg dit, for det er "snestorm." Denne "snestormen" gjör det litt vanskelig for meg, for det fyker egentlig bare litt og jeg har så lyst til å si det, men jeg vil jo ikke väre nordmannssamen som har enerett på naturopplevelser heller.
Men som oss i mellom. Det blåser litt. Tar litt i takene, men hadde de hatt lause söppelkasser stående rundt husene hadde disse ikke rört seg.


Togtrafikken har også litt problemer med å röre seg, og iallefall bussene, de går ikke i det hele tatt. Det som er litt forvirrende er at de gjör det likevel. Det står på SL sine sider at all busstrafikk er innstilt, så da jeg gikk til banen, sa jeg akkurat det til de stakkarne som sto i busskuret. -Det går ikke busser i dag, sa jeg, og så kom bussen.

Forhåpentligvis lander flyene også, for da dukker nok den hemmelighetsfullefotografen opp i löpet av kvelden.

4 kommentarer:

Uora sa...

Allt är relativt.. vi har ungefär 1/2cm snö i "snöstormen".

frk. Figenschou sa...

Nå har det faktisk blitt endel snø her og iallefall mange fastkjørte biler!
Heldigvis er "snøstormen" over nå.

Elisabeth, innerst i veien sa...

"Snøstorm" i Odlo i dag også. Skal ikke så mye til før det blir kaos. Det er sånt nordlendinger mobber oss østpå for. Håper han hemmelige kommer fram.

frk. Figenschou sa...

legg merke til hvor elegant jeg unngikk det der i innlegget mitt!
Egentlig så synes jeg ikke man skal mobbe så fryktelig mye, bussen i Kirkenes går kanskje en gang i timen, og vi har ikke metro og trikk og pendeltog å holde orden på og brøyte for heller...

dette er en overskrift, jeg fant ikke på noe bedre

Det er mulig det er på tide å bytte briller igjen. Fint, for det var jo så utrolig lite styr sist gang. Iallefall får jeg vondt i hodet hver...