Men jeg bare vårbriser så det går så bra så

I dag skulle jeg holde et litte bloggekurs for klassen min. Ikke min idé. Vi har nemlig en blogg sammens (heller ikke min idé, men jeg som har laget) som ikke alle kan bruke, så jeg skulle kurse.
Kom klokken ett, sa jeg.
Så i dag gikk jeg på skolen for ensærend å kurse, og ensalene også selvsagt. Det kom én, men hun hadde ikke tid å bli kurset akkurat da for hun holdt på med noe, så jeg måtte vente. Istedet vårbriset jeg og gikk hjem.

Jeg vårbriser endel på datalabben vår også. Folk har begynt å logge på, arbeide litt, og så gå. Ta en kaffe, arbeide litt på verkstedet, reise til Honduras, mens maskinen står på datalabben med arbeidet deres oppe. Jeg bare vårbriser og logger dem av. Jeg mener, du kommer inn på datalabben, ikke én maskin er ledig, men det er bare to stykker faktisk menneske der inne.
Om jeg er veldig snill, lagrer jeg det de har der før jeg logger dem av og logger på meg selv. Men det strider jo litt imot min natur.
Så kommer det gjerne noen to og en halv time senere, og er sur på den som tilfeldigvis sitter på den maskinen akkurat da.
Jeg bare vårbriser.

fsssjjjjj

4 kommentarer:

Tenkerbell sa...

Aner jeg en stille revolusjon på gang? En liten jeg-bare-skiter-i-det?

frk. Figenschou sa...

neida. vårbris vårbris

A sa...

Kjenner at eg er litt klar for å bli oppdatert på definisjonen av vårbrising?

frk. Figenschou sa...

det ernok når man er mild som en vårbris. uansett

dette er en overskrift, jeg fant ikke på noe bedre

Det er mulig det er på tide å bytte briller igjen. Fint, for det var jo så utrolig lite styr sist gang. Iallefall får jeg vondt i hodet hver...