fahrenhet til kelvin og hopp

Vi har hatt besøk og det var storstas, vi fikk grunn til å prøve ut en kro som vi har tenkt på å prøve ut mange ganger, og diskutert både det generelle rurale og samepolitikk og huspriser her og der og gamle uttrykk. Og! Sett en mann i båt midt i sentrum som rodde rundt med kjempenett og fisket, altså, på kran! En kjempestor slapp trampoline på stang som han senket ned under vann og heiste opp og håvet ut en fisk av! Er det lov! Hæ!

("Himmel og hav"- det er visst avleggs.)

Det har jo vært så himla varmt! Jeg får så slitsomme drømmer når jeg våkner og våkner av varmen, i natt var det noe langt og uavklart om røyskattfeller med inngang av fjær satt feil vei, uærgh. Det skal visstnok bli kaldere, da. Vi har jo fått oss sånn elektronisk temperaturmåler og alt. Det vil si vi har jo hatt den en stund, men den har ligget i garasjen i Kirkenes og målt temperaturen der, stille og rolig og nøyaktig, men ikke så veldig matnyttig tross alt. Nå er den framfunnet og satt til arbeid i vinduskarmen.
Vi har hatt glede av den noen dager.
Så måtte noen (ok, the Stig) bort og pille. Nå er den innstilt på fahrenheit og ikke satan om det er mulig å stille den tilbake. Uansett hvordan man trykker. Eller hvor hardt.
Så nå må vi ha en konverteringstabell ved siden av og konferere med den for å finne ut hvor kaldt eller varmt det er der ute.
I det store og hele er det lettere å gå ut på verandaen og kjenne etter, sånn som før.

3 kommentarer:

SURRESILJE sa...

Haha, mannfolk!

frk. Figenschou sa...

ja, for JEG har jo aldri i mine levedager pella i stykker en teknisk dings.

Elisabeth, innerst i veien sa...

ha ha ha, det beste er å stikke stortåa utafor døra, ja. Høres artig ut han i båten også...

dette er en overskrift, jeg fant ikke på noe bedre

Det er mulig det er på tide å bytte briller igjen. Fint, for det var jo så utrolig lite styr sist gang. Iallefall får jeg vondt i hodet hver...