ups.

Jeg er rett og slett litt sliten av å ha ferie. I dag var det endatil bare 69 fahrenheit ute men likevel var jeg fri for futt. Men hva gjør det! Jeg har jo ferie!

Morgenen starta med et bjørnebærsuhell. Det er helt utrolig hvor mye man kan søle med en pakke tidligere frosne bjørnebær om man bare vifter litt ukonsentrert med den. Det så ut som et uhell med stikksagen altså. Jeg er glad min venninne Polly ikke var til stede på kjøkkenet, hun hadde besvimt.
Jeg tørket av så godt jeg kunne, uten briller for dem finner jeg jo aldri sånn der på starten av dagen, så tørket the Stig opp, og enda oppdaget jeg litt blodbadsrester ved siste sjekk.
Det jeg ikke sjekket før jeg la avgårde for å bli utslitt av storstaden, var hvordan jeg så ut sjøl.
Det burde jeg nok ha gjort. Innså jeg plutselig, men ganske seint.

Jaja.

Nå er det opptil flere kræsjende planer som skal avsegstyres, det går nok ikke.

2 kommentarer:

Polly S Jones sa...

På hytta sølte jeg ut en dam av solbærsaft på kjøkkenet, da jeg skar opp kartongen med en svær kniv. Jeg ropte ut: "oj" - og mamma så den blodlignende pølen - og sa: "nei, det kan ikke være blod. Da hadde du allerede besvimt." og da tenkte ho nok ikke en gang på at det måtte vært meg som hadde skjært meg.
(ajajaj, elsker denne bloggeverdenen. Du forteller historier om deg, men jeg kommenterer den med ei historie om meg sjøl.)

frk. Figenschou sa...

det er jo sånn det fungerer. og det var en historie om deg.

dette er en overskrift, jeg fant ikke på noe bedre

Det er mulig det er på tide å bytte briller igjen. Fint, for det var jo så utrolig lite styr sist gang. Iallefall får jeg vondt i hodet hver...