øhhhh....

Jeg er ikke helt sikker på om sommerferieringen omfatter bloggingen. Skal man la være? (hypotetisk spørsmål stilt seg selv og ikke lesere) Men jeg liker jo å blogge, man skal jo gjøre saker man liker i ferien! Hm-hm-hm. Hva sier Luther om dette? For da har jeg tenkt å gjøre motsatt.

Iallefall tror jeg ikke at jeg kan fortsette å blogge om selve ferieringen. Men da har jeg jo ikke så mye å blogge om. Jeg kunne skrevet litt om overraskende mangel på sørvis når man skal kvitte seg med flerfoldige tusen (vel, mer enn ett) for å kjøpe produkt, hvor det hele ender med at man må ta med seg gamle tepper og tape tilbake til butikken for å pakke inn stolen som ingen er behjelpelige med å få verken hjemlevert eller flyttet på. Det hadde sikkert vært bloggmat. Men da blir det syteblogg. Og alt som er stasblogg er ferierelatert, så dette går jo ikke.

Neinei, jeg får reise hjem, da.

3 kommentarer:

Elisabeth, innerst i veien sa...

Luther er vel imot blogging....?
Trodde forresten det først og fremst var rundt Oslo man ikke fikk sørvis......du kan jo ta fram igjen det syteinnlegget når ferieringen er unnagjort.

Anonym sa...

Kjenner igjen problemstillingen og tror (ifølge Luthers katekisme) at blogging og ferieliv fristiller skribenten til å blogge i mer bevistløs tilstand, mao skrive innlegg som nærmer seg agurkblogging. Man kan ved eventuelle kritiske røster påberope seg arvesynd og bakrus, og be om tilgivelse for at man ligner en rosablogg om "utfitt og meikåver..." Luther ville ikke ha brydd seg, blogspott ville ikke brydd seg, men siden det er valg snart, så bryr vi oss, om noe... Dette noe kaller vi metablogging og råder oss til å holde vår blogg ren og ryddig. Men nå ær'e såmmer så løsne slipse' og legg beina på bore'. Svaret er definitivt ja, men jeg har glemt spørsmålet. (spurte du overhodet?)

frk. Figenschou sa...

hjelp!
får jeg blogge da? MÅ jeg blogge?
Jeg har kommet i skade (igjen) for å trykke på den der "next blog" knappen igjen, og har lyst å legge ned hele bloggingen fordi det er så mye dårlig der ute (igjen) og så er jeg i feriemodus og blogger likedan sjøl!

jeg går heller og vever litt.

dette er en overskrift, jeg fant ikke på noe bedre

Det er mulig det er på tide å bytte briller igjen. Fint, for det var jo så utrolig lite styr sist gang. Iallefall får jeg vondt i hodet hver...