oss nordinger

Ferie. Underlig konsept, men jeg tar det på strak arm. Det gjelder å ikke jobbe, men gå sakte, spise is, lese aviser, sole seg (KJEDEEELIIIIIIIIIIIIGGGG!), spise lunsj ute og ta en litt tidlig øl, ikke spare penger for pappa sier man reiser ikke på ferie for å spare penger og det gjelds nok også når man ikke reiser noen steder for å dra på ferie men har sthlmsferie, og å overvinne sin indre nording.
Altså den ikke akkurat lavmælte stemmen som brøler Det er SOOOL! Kom deg UUUUUUT! sånn at alt man gjør av planlegging bærer preg av panikk og lappen som klør i nakken blir sprettet av med skjelvne fingre som tar med seg to masker i singletten óg, UUUUT, UUUUT!, og man har ikke tid å vente på heisen for om kun to sekunder blir det sikkert overskyet og tre grader igjen.

Når man kommer inn fra solingen sliter man seg rett ut igjen, for det er jo sol enda, ikke kan man sitte inne ikke, men the Stig sier at man må overvinne sin indre nording for ellers så holder man ikke ut mer enn to dager ferie.

Så nå sitter jeg inne og blogger enda det er sol ute og mitt hjerte blør. Og øver meg.

3 kommentarer:

paaskeharen sa...

Ferie er noe man har før man får kids. Eller ihvertfall har en mulighet til å ha. Så at finværet var på vei til dere nordinger. Kan man bli solbrent av midnattsola, forresten? På vestlandet er det regnete. Og grønt.

frk. Figenschou sa...

jeg dro til sthlm jeg. det r her det er plagsomt permanent finvær.

paaskeharen sa...

Aha, så det er DERFOR så mange svensker er så veldig solbrune hele tiden. Trodde det var solarium, jeg. Men man lærer noe hele tiden.
På vestlandet tror man (takket være Luther) at man skal straffes for fint vær. Og slik føles det ofte også. (Nynner på dænsband-hiten Meet me in stockholm.)

dette er en overskrift, jeg fant ikke på noe bedre

Det er mulig det er på tide å bytte briller igjen. Fint, for det var jo så utrolig lite styr sist gang. Iallefall får jeg vondt i hodet hver...