syteinnlegg

I dag er jeg bare sur og utilpass. Vi har jo en tendens til å love oss selv en ferie som vi deretter avlyser av økonomiske eller planleggingsmessige årsaker. Nå tror jeg jaggumeg vi bare glemte den. Altså, jeg mener vagt å huske at vi lovte oss en ferie sånn der i mars, i erstatning for den vi hadde lovt oss i oktober, som skulle erstatte den vi ikke dro på i sommer....og nå som mars er her tror jeg vi bare har glemt det. Fordi det blir jo aldri noe av uansett. Men jeg trenger å reise bort! Aaarhg!
Argh, argh, argh! Jeg har ikke vært på ferie siden 2007, og da ble vi jo bare matforgifta uansett så jeg er litt på nippet til å si at den ikke gjelds. Men den gjør jo det da.
Åeh, jeg vet ikke hvor jeg vil med dette innlegget. Syte litt bare.

Men det hjalp ikke.
Nå fikk jeg veldig lyst å kjøpe meg noe stort og fint, helst med glitter på. Og mange farger. Og dyrt. Noe sånt, bare. En skittentøyskurv kanskje!

En sånn dag altså.

4 kommentarer:

paaskeharen sa...

Surt. Jeg sitter og hører Rållså og Endre synge HAIEN SOVER (som er mistenkelig lik Bjørnen sover). Endre synger - Rållså komper på gitar.

frk. Figenschou sa...

hvor sover den? i sitt lune hi?

Elisabeth, innerst i veien sa...

Ha ha, kjøp den den skittentøyskurven....og sett deg deretter på et fly. Ja, ikke MED kurven, finn noe annet som håndbagasje,

paaskeharen sa...

I sitt lune hi, ja.

Fyll inn overskrift selv

Det er så deilig å ikke være så avsindig stresset mer. Det er litt som når noe som gjør veldig vondt går over. Man blir litt euforisk.  Jeg ...