folkhemmet

 Jeg har bodd her i to uker (eller litt mer) og allerede har jeg lyst til å henge opp sinte lapper i vaskekjellern. Det er da virkelig ikke nødvendig å booke 12 timer?! Altså, har du starta privat vaskeri eller? Hvem trenger vaskekjelleren i 12 timer? 12 timer!
Noen har også en tendens til å booke alle mandagene. Sånn ca. en gang i uken booker de vaskekjelleren. Til seg selv. En hel dag.
Og det er ikke ungdommen heller, det er gamlingene!

Jeg kjenner meg veldig integrert når jeg 1)har lyst å skrive sinte lapper til naboene 2)er opprørt over forhold i tvättstugan 3) har lyst å skrive sinte lapper om forhold i tvättstugan.

Heldigvis skal jeg norske litt snart igjen.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hahaha! Ja, nu är du i alla fall halvsvensk.

I min tvättstuga har vi installerat en digital bokningstavla, och har tvättider på 3 timmar i taget. Har man bokat en kan man inte boka en till förrän den tiden är ute. Med andra ord - ingen kan kapa en hel dag.

Föreslå en sån för din bostadsrättsförening. Svenskpoäng: sådär ca 100.

frk. Figenschou sa...

Vi hadde en sånn der digital der vi bodde før! Det eneste som var dumt med den var at man kom seg ikke inn i tvättstugan om det ikke var ens egen tid- og det kunne jo hende man hadde glemt noe der. Og da vi bodde på Hägersten hadde vi sånn tavle der man booket med en sylinder som man låste fast i rett hull. Det vil si rett tid og dato. jeg foretrekker nok den løsningen.
Ok, 7 svenskepoeng til meg for å være så opptatt av forskjellige bookingssystemer i tvättstuga!

Anonym sa...

Vi har noen sånne sinte vaskeridamer her. Jeg tror egentlig det er der nede de bor, ikke oppe i leilighet som oss andre. Der står de og leter etter noe å vaske. De vasker benker og særlig oppi kamrene til vaskemiddelet. Som skal være FLYTENDE!

frk. Figenschou sa...

mine gamlinger burde fått et lite kurs av dine gamlinger.

Elisabeth, innerst i veien sa...

Åh, dette vekker gamle minner fra den tida jeg bodde i en by-blokk. Dagene var delt inn i to bolker. Enten fikk du vaske fra morgenen av eller fra kl. 15 eller deromkring. Jeg var jo aldri hjemme fra jobb før nærmere 17 og forbanna mange ganger var det noen som hadde tatt i bruk maskina. Grrr. Til slutt gadd jeg ikke vente til den snikvasken var ferdig, men stoppa vasken midt i programmet og halte ut tøyet. Fikk vasketid sånn ca. hver tredje uke så når det først var min tid, så skulle jeg faen ha den tida!

Så en vaskekjeller kan virkelig få fram det verste i en....

Fyll inn overskrift selv

Det er så deilig å ikke være så avsindig stresset mer. Det er litt som når noe som gjør veldig vondt går over. Man blir litt euforisk.  Jeg ...