Zpam 30mg

For lenge siden skrev jeg et innlegg som het "komagbånd i lekre sommerfarger".
Om komagbånd. I lekre sommerfarger.
Og det er mitt mest spamforpesta innlegg. Det er egentlig mitt eneste forspammede innlegg. Men hver eneste dag må jeg fjerne fra to til femten kommentarer derfra, som bare handler om å kjøpe dop.
Jeg vil ikke kjøpe dop. Hadde jeg villet kjøpt mystiske medisiner fra Amerika ville jeg heller ikke begynt å lete i fire år gamle innlegg. Om duodji. Så jeg skjønner ikke hvorfor SpamKam har lagt inn støtet akkurat der.
Akkurat det er meg et mysterium. Og derfor fjerner jeg alt de legger inn der. For jeg tror jo de må ha en plan....
Og det har de vel sikkert ikke. Men de gidder jo ikke skryte av meg en gang! På wordpressbloggen min får jeg masse spam, og der begynner alle kommentarene med skamrosing av bloggen og eller innlegget. Sånn skal det være! Men her på bloggen går de bare rett på sak.
Er det noe gøy, spør jeg. Og sletter kommentarene

3 kommentarer:

fru Storlien sa...

Jeg får en fiffig blanding og hos meg har særlig innlegget En høvding og hans hund en viss magnetisme på tilbud til horny hogs og ikke minst -damer som gjerne skulle knulle.
Er det noen i hele den vide verden som synes dette er vagt opphissende? Og hva får disse gjøkene til å tro at jeg er en horny hog?
Det er mine ord altså, ikke deres..

frk. Figenschou sa...

hjelpe meg!
heldigvis tilbys jeg bare beroligende.

frk. Figenschou sa...

ok, nå har jeg fått kjeft på den andre bloggen fordi jeg har så mange skrivefeil. Artig fordi det bare er bilder og mitt eget navn der.

...da er kanskje ikke skrytet oppriktig ment heller da....

Fyll inn overskrift selv

Det er så deilig å ikke være så avsindig stresset mer. Det er litt som når noe som gjør veldig vondt går over. Man blir litt euforisk.  Jeg ...