Joda det gikk jo bra det.

Åsgårdsreien har vært her og dratt igjen. Jeg hadde på forhånd sendt ut programmet, og ingen skjønte at det var en spøk selv om det var lagt opp til 16 timer uten pause hver dag og en og samme dag inneholdt shopping, lunsj i Skærps, middag på byen, tur i Globenbobla, ballongferd, boulleturnering OG omvisning på Moderna Museet. Søstersen var litt skuffet over at boulle gikk ut selv om hun ikke visste helt hva det var (hun gjettet på en spennende drink) og mamma var veldig lettet over at ballongferden gikk ut.
Ingen stimlet sammen for å se på oss når vi var på restauranter og ingen lagde skandale. Restaurantene var valgt ut etter ett kriterium: frkfigen kjenner dem som har gjort interiøret, og heldigvis hadde de god mat også så de fleste var fornøyd mesteparten av tiden. Knut Stefar skulle på et tidspunkt møte oss i Gamle Stan men vandret ut til Skansen istedet (muligens forledet av det tidligere nevnte Programmet) men stort sett var troppene samlet.

Nå har de dratt, og vi har stilt klokken til sommertid.

Ingen kommentarer:

Fyll inn overskrift selv

Det er så deilig å ikke være så avsindig stresset mer. Det er litt som når noe som gjør veldig vondt går over. Man blir litt euforisk.  Jeg ...