mer tvättstuga

I dag, det vil si NÅH, da jeg skulle ned og sette på en vask, var det noen som hadde skrevet navnet sitt oppå mitt på bookingsskjemaet. Jeg kunne tilogmed se navnet mitt under. Figenschou under WAHLSTRÖM.
Jeg ble litt forbauset. Jeg hadde booket kl syv men den tiden ville åpenbart Wahlström ha. Så han skrev bare sitt navn oppå mitt. Veldig rart. Jeg visket bort begge navnene og skrev Figenschou igjen.
Med hjertet i halsen. Jeg hater konfrontasjoner. Og WAHLSTRÖM er naboen min. Ikke han som spiller trance, men han som brøler.
Om han hadde visket bort mitt navn og skrevet sitt eget i ruta, hadde jeg blitt usikker og trodd at det var jeg som tøva, men nå kunne jeg jo se at jeg sto der. Veldig sært og ekstremt frekt.

Med hjertet stadig bankende i halsen skyndte jeg meg å kaste inn vasken min og sette den på. Jeg vil jo ikke at noen skal komme og brøle til meg men om det skjer så får jeg vel brøle tilbake. Og neste gang tar jeg med penn når jeg skal booke en tid.

10 kommentarer:

Elisabeth, innerst i veien sa...

Her er det bare å sette seg på en krakk foran maskina og vokte vasken. Ta med et speil og øv deg på å få til en brysk mine og advarende blikk.

frk. Figenschou sa...

brysk mine??? dette er naboen som brøler "DRA ÅT HELVETE! DU E FAN DUM I HUUUVET!" ti kona si. Der inne på sin side av veggen.

Elisabeth, innerst i veien sa...

Men det våger han ikke til deg, ikke la deg skremme.

frk. Figenschou sa...

The stig måtte være med meg ned i vaskekjelleren da jeg skulle hente vasken. bra å være to. Da hadde naboen uansett tatt den vaskemaskinen som akkurat da ikke var i bruk.

Elisabeth, innerst i veien sa...

Godt du slapp å være morsk. :-)

Nick Muddyfoot sa...

Dander deg med skallebånd og lukka, la det i forbifarten falle noen ord om samers evne til å ganne. Hvis dette ikke hjelper: kle the Stig ut som stallo!

A sa...

Skummel nabo. Wahlström, altså, ikkje du. Brøler og prøver å snike til seg vasketider. Strengt tatt virkar han ganske slem?

frk. Figenschou sa...

Og frekk!

frk. Figenschou sa...

og jeg tror han er ignorant nok til ikke å ta same-referanser.

Unknown sa...

Tøffe tak i tvättstugan.
Ja, livet er sannelig en kamp...

Fyll inn overskrift selv

Det er så deilig å ikke være så avsindig stresset mer. Det er litt som når noe som gjør veldig vondt går over. Man blir litt euforisk.  Jeg ...