Dagens post, ikke denne, men den andre

For den som lurer på hvordan det egentlig gikk med dagens post, eh, ikke denne posten altså, men den dagen posten ble borte, posten den dagen, så er det vanskelig å vite, men det virker som om den har dukket opp. Usikkerhetsmomentet er jo det at man aldri helt kan vite at alt har dukket opp all den tid man ikke vet hva som var i posten, bortsett fra at det var: a)noe lite b) et slags blad eller noe og c)noe svart. Det kan godt være det var en d) og for alt jeg vat kanskje også en e), men iallefall a og b og c. A og b dukket opp sånn ca på kjøkkenbordet eller under det kanskje litt senere samme dag, og c dukket opp i postkassa dagen etterpå. C var altså )noe svart. Innsiden av postkassen er også svart.
C hadde klint seg opp langs den ene kortveggen. Noe som får enkelte av mine samboere til å påstå at jeg burde sett den da jeg var og lette i postkassa, men vi skal ikke bortse fra at noen kan ha funnet den og putta den oppi postkassa igjen, hvilket betyr at den ikke var der da jeg gikk for å se.
Vi legger den død, tenker jeg.

Nå blir det ett spenningsmoment mindre under julevasken. Og det er jo litt synd. For da står vi tilbake med null.

4 kommentarer:

yrg sa...

dagens premiespørsmål er vel; hvor mange samboere har du egentlig?

frk. Figenschou sa...

én sånn samboer og én sånn samboer. Og reinen Pusi.

yrg sa...

vældig oppklaranes....

menneeh, bra dokk fant posten:)

Elisabeth, innerst i veien sa...

Ha ha ha, ikke godt å vite hva som har skjedd. Med din fantasi er jeg sikker på du kommer opp med flere forslag til hendelsesforløp.

Tre middels ukjedelige ting som har hendt i dag

1: Jeg fikk et prosjekttilskudd til et prosjekt som er fullfinansiert. Da høres det ut som jeg trikser til meg penger, men det betyr at jeg ...