Synstolkning: Bilde av penger som flyr ut av et vindu. Sint mor i bakgrunnen.

Nå er det vinterferie. Det ble litt lite jobb i forrige uke på grunn av barn som mistenkte det kaaaaasnskje hadde spysjuka og måtte hentes på skolen både den ene og andre dagen. Det hadde vært planlagt lenge at samme barn skulle være to dager på SFO i vinterferien ettersom foreldre må jobbe men ha tre dager fri ettersom barn også trenger fri. Nå virket det litt knappt med de to dagene ettersom foreldre ikke hadde fått jobbet jobben på grunn av den innbilt syke, men lovt er lovt, så i dag sto vi opp og gjorde oss klar til å gå på jobb mens barnet var på SFO, 

og grunnen til at jeg er hjemme er at samme barn, høyt i kurs for tiden, hadde elta døra på fryseskapet åpent i går da han fikk ta en is til dessert. Så all maten vi eier har tint. Han insisterer på at han lukka døra men kom samtidig med en litt uforståelig påstand om at han var redd for å bli kald på fingrene (HØYT i kurs) så det er helt klart hvem gjerningspersonen er. 

Bra man er så pesse rik. Laks, multer, harr, abbor, bær, biff, boller. Bra vil lagde så svær omgang med chili con carne sist, og frøys ned så mange porsjoner. Bra vi er så flink å handle mat som går ut på dato på butikken og fryse den ned. Bra vi akkurat hadde kjøpt så mye torsk. 
Nå må jeg finne en rett som består av hval, jordbærsyltetøy, grønnkål, torsk og indrefilet, så blir det det til middag i dag og chili con carne i all framtid etter det. Mamma kommer og henter laks, stesøstra kommer og henter harr og krabbe. Mye er kastet. Noe kan fryses igjen, mamma sier torsken som bare var blitt litt myk i kantene kan fryses igjen. Så lager vi bacalao på det. Vi kastet mye i morrest mens vi samtidig trodde vi skulle rekke å komme oss på jobb, nå som det åpenbart går ut for én av oss angrer jeg litt og tenker at man kunne jo gitt bort mer, men litt usikkert til hvem. Halvtinte blåbær fra i forfjor, det har nå liksom mest verdi for en selv.
Jeg har helt vondt i hodet. 
Men får avrimet fryseren, i det minste. 

Ingen kommentarer:

Påsken kom, sannelig

Det er påske. Jeg vet at vi har påskepynt en plass, jeg tror også jeg vet hvor. Den har ikke kommet opp på grunn av vannkopper, ikke at det ...