Og hun fikk kake

Det er jeg som er hun. Og kaken er ikke mel, sukker og egg men 32.000 fra det universitetet som har publisert en piratkopi av boken min. Jeg fikk en mail i går med unnskyld, huffda, huff, send faktura. 

Og det hadde jeg faktisk aldri trodd. Min erfaring er at det er veldig langt fra å HA rett og FÅ rett(en sin). Jeg hadde trodd vi skulle gå inn i en lengre periode av NEHEI og JOHO, og har kontaktet diverse rettighets- og fagorganisasjoner for å finne nehei-argumentene. Min egen fagorgansiasjon sin juridiske rådgiver sa jo først at dette er lov. Og så sende han meg et utgått lovverk. Og her er jeg litt usikker på hva jeg skal foreta meg...min fagorganisasjon betaler jo for denne tjenesten, da synes jeg det bør være rett. Skal jeg skrive en mail til Norske Billedkunstnere og rett og slett SLADRE? Det er noe med det at de betaler vel for tjenesten, da bør den være bedre. 
Det er noe med at dette er en tjeneste som er helt gratis for meg, da bør jeg vel ikke klage.
Betaler fagforeningskontigent da. Men likevel.
Det er noe med at nå burde jeg ta kaken og slutte å sende sinte mail hit og dit. 
Det er noe med at det skal være RETT!
 
Jaja. Nå skal jeg søle med blekk. Det kan jo bli litt spennende. Lavintensitetsspennende. Det er det man vil ha.  

 


Ingen kommentarer:

fortid, fremtid, nutid

Hver gang jeg treffer folk og snakker med folk så snakker jeg bare om jobb. Jeg kan bare snakke om jobb. Jeg vil ikke være sånn, jeg tenker ...