Venteeeee

Ja her sitter jeg og venter på at det skal bli mulig å åpne en blekkflaske. Blått blekk. Fikk en forsendelse i dag, hadde ikke bestilt blått blekk. For jeg hadde to da jeg sendte bestillingen. Nå har jeg en halv. Jeg er helt uberegnelig.
Men jeg har bestilt brunt blekk! Det har jeg aldri gjort før. For man kan jo blande, sant. Jeg pleier å holde meg med rødgulåblå. Så blander jeg fram resten. Men akkurat brunt er litt vanskelig. Brun er jo egentlig bare mørkegult. Så man blander gul og svart. Så kommer det litt an på forhold og pigmenter, men det kan også ende opp med å bli en slags gusjegrønn. Og da har man det gående med rødt og mer gult og høppseti heidi. 

Problemet med skjellakkbasert blekk er at det er jo faktisk lakk. Så om du, som jeg, heller rett fra flaska istedetfor å bruke pipette, så stivner ofte korka fast. Da tar man en remse med vått papir, strammer godt rundt korka, og venter.
Det er det jeg gjør nå. 

Det er ikke spesielt spennende. 

Jeg skal lage et grønt bilde. Jeg har guuuuult. Må ha blåååått. 

Gikk ikke nå heller. Jeppjepp. 
Sådaatte.

Ingen kommentarer:

fortid, fremtid, nutid

Hver gang jeg treffer folk og snakker med folk så snakker jeg bare om jobb. Jeg kan bare snakke om jobb. Jeg vil ikke være sånn, jeg tenker ...