aha!

I dag skulle vi spise lusnj på Bien etter at vi hadde klatret opp skansenog ned kafaret og opp falggfabrikken og ned danmarksplass, men de hadde stengt for det var pinse.
Jeg har ikke peiling på pinse, jeg trodde strengt tatt pinsen kom før påsken, og jeg spurte mannensomikkevilhanavnetsittoffentliggjort om han hadde peiling, han mumlet noe om heilaganden og gamle malerier der folk hadde brann i hodet. Det siste trodde jeg i mitt stille sinn var noe han hadde drømt, men da jeg slo opp pinsen på det interstallariske nettet, sto det jaggumeg at det var heilaganden som kom til disiplene og det ble vist på gamle malerier ved at det sto ild rundt hodet på dem. Ha.
Så istedet for lunsj på Bien ble det pannekakelusj, som er rester fra middagen heromdagen, den første pannekaken ble indisk chilipannekake, men det var strengt tatt ikke dens skyld, det var gårsdagens middag som var skyld i det.
Nå er det heldigvis litt overskyet sånn at jeg kan sitte inne og veive wii uten dårlig samvittighet.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ah, det gleder meg at dere frekventerer bien, for den eies og drives nemlig av søstra mi sin samboer Gard. Du har sikkert sett ham der - han med barten. Eksepsjonelt flink til å lage mat:)

Anonym sa...

Har egentlig heller aldri skjønt det der med pinse, e nu vel ikke så gudelig av mæ. Men det har jo blidd nån besøk i guds hus opp gjænna tia og da har nu æ sotte å studert tak og vegga i mangel av anna interessant.... og nu når du sir det der med flamma så e det sånn at nederste rad på altertavla i Kirkenes kirke e via disiplan og dem har da flamma rundt sæ... har det med pinsa å gjør altså.... har lurt litt på det der, trudde kanskje det va skjærsilden... fantasien e kanskje bedre på oss ikke-gudelige??

fortid, fremtid, nutid

Hver gang jeg treffer folk og snakker med folk så snakker jeg bare om jobb. Jeg kan bare snakke om jobb. Jeg vil ikke være sånn, jeg tenker ...