Teite Luther.

Jeg prøvde altså å ha ferie i går. Man kunne jo trodd at det var unødvendig å måtte forsvare noe sånt for seg selv, jeg har jo tross alt vært på skolen jeg vet ikke hvor mange timer i døgnet og helgene med i jeg vet ikke hvor mange uker, men likevel fikk jeg fryktelig dårlig samvittighet av å bare skulle gå hjemme, i allefall om jeg våkner etter ti.
Jeg tenker på alle de tingene jeg burde ha gjort, som ærlig talt egentlig ikke er noen.
Men kan jo ikke bare gå hjemme og slenge, det er ikke riktig. Rett og slett ikke riktig.
Så jeg var urolig i hele går helt til jeg kom på at jeg hadde påskeferie.
Jeg måtte jo nemlig skippe påskeferien i år på grunn av eksamen.
Da var det greit. Da driver jeg ikke og slapper av noe mer enn fortjent og gud give meg min del som alle andre.
Teite Luther som tuller sånn med hodet mitt, teite teite Luther. Man kan ikke bare drive og bestemme selv når man skal kose seg, hvordan skulle verden da sett ut?
Teite teite flinkissilje også, forresten, men nå er jo ting mer i vater.
Jeg har funnet frem en gul vott som er påskekylling nemlig, og lar meg lure.

Spamfilteret på skolen vår er også lutheransk. En av lærerne våre, tro om hun ikke er klasselæreren vår kanskje, iallefall er det hun som sender ut alle fellesbeskjeder, sier ofte at men det har jeg da sendt mail om men så er det likevel ingen som har sett snurten til den mailen. Men hun avslutter altså samtlige setninger med fjorten utropstegn, og annenhver setning er med store bokstaver i uthevet skråskrift og meldinger som DERE MÅ SKJERPE DERE!!!!!!!!!!!! og en ting er at man skummer gjennom innholdet og tenker, æh, det fikser jeg i neste uke, om det er fjorten utropstegn kan det neppe være så alvorlig, en annen ting er at spamluther snapper opp disse og kaster dem fnysende i søppelbøtta. Men det går til syvende og sist ut på det samme, det som må gjøres blir jo gjort til slutt uansett.

Ingen kommentarer:

fortid, fremtid, nutid

Hver gang jeg treffer folk og snakker med folk så snakker jeg bare om jobb. Jeg kan bare snakke om jobb. Jeg vil ikke være sånn, jeg tenker ...