men NÅ da!

Nå har jeg vært i parken igjen. Med brødskive til og med. Jeg må bare si at jeg følte meg bra teit.Ikke fordi jeg prata med fuglene i parken mens jeg kikket meg over skuldra for å forsikre meg om at ingen så det, men fordi jeg lå på kne som en annen turist/middelaldrende kvinne og tok bilder av ENDER for å vise til vennene mine.
Og de jævla stokkgjessene da, først var det umulig å finne dem, de var ikke på noen av de stedene de pleier å være, og da jeg fant dem, var de nede ivannet og plasket og ville ikke komme opp for fotografering.
Her kom jo brødskiva inn, men det gjorde også niogtyve duer som jeg prøvde å sparke bort fra maten, men da turte ikke stokkgjessene heller komme opp.
Jeg prøvde å ta noen bilde av dem ute i vannet for da ser man jo at de er mye større enn vanlige ender, men nettopp fordi de er mye større enn vanlige ender jaga de vekk de andre hele tiden.
Sukk. Så jeg knipsa i vei i full fart, halvt skjult bak en busk så ingen kjente skulle se meg, og dette er dagens blikkskudd:



veldig skummel. veldig skummel gåsand. men jeg er modig

altså, her kan man jo se at anden i bakgrunnen er mye mindre enn gåsanda
Stor gås, liten and, kommijenn!

4 kommentarer:

solveig sa...

ok, den hadde ikke spissere nedd. men styggere øyne, og den er helt åpenbart mye større. altså en mutant, eller et ulovlig kjærlighetsbarn. er det ekkelt eller fint?

solveig sa...

nebb

frk. Figenschou sa...

det er interesant iallefall.
Helt tydelig blanding av stokkand og gås.

frk. Figenschou sa...

de har forresten spissere nebb fra siden, men det er anderundt sett ovenfra.

fortid, fremtid, nutid

Hver gang jeg treffer folk og snakker med folk så snakker jeg bare om jobb. Jeg kan bare snakke om jobb. Jeg vil ikke være sånn, jeg tenker ...