Ferie

I dag har jeg egentlig bestemt at jeg har ferie.
Det vil si at jeg kan være hjemme og lese bøker. Og muligens gå en tur på skolen og male litt.
Det vil vel egentlig si at dagen er ganske lik de andre dagene etter at eksamen var unnagjort, og de var IKKE feriedager, mens det i dag faktisk er feriedag, og selvom forskjellen kanskje er nærmest usynlig, er den absolutt signifikant, eller helst, veldig viktig. Akkurat hva forskjellen består i er jo ingenting, bortsett fra det mentale, og at jeg sov til kvart over ti.

Det er for kaldt til å gå i parken. Det vil si, det vet jeg jo strengt tatt ikke, jeg har ikke vært utenfor døra og gradestokken viser 22 grader, men det blåser, og folk har varierende grad av påkledning, men her INNE er det litt kjølig, og da har man jo ikke lyst å kle av seg og gå ut, det er ingen logikk i det. Derfor har jeg tradisjonen tro gått ut i ullgenser og kåpe de siste dagene, som den kvite haren jeg er.
Hm. Kanskje jeg iallefall skal våge meg ut på benken, om ikke akkurat i parken.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Kor flott med ferie... du kan jo virkelig få dyrka den nye interessen din som orientologi-fotograf.... det kan jo bli en familiehobby:-)

frk. Figenschou sa...

I så tilfelle skal vi på tre ukers familieferie i Nordfinlandogsverige nu. Vi får se kor bra stemninga blir om æ insistere på å stoppe hver gang æ ser en fuggel.

fortid, fremtid, nutid

Hver gang jeg treffer folk og snakker med folk så snakker jeg bare om jobb. Jeg kan bare snakke om jobb. Jeg vil ikke være sånn, jeg tenker ...