Siste innsats

Jeg holdt på å skrive siste åndedrett men så ille er det ikke.
Jeg driver og monterer eksamenen min. Det har vært mye styr i det siste.
Av en eller annen for alle uforståelig grunn har skolen valgt å bruke rommet med lakkboksen i til å sage i de to siste ukene av eksamen, hvilket betyr at alle som bruker lakkboksen får overflatene sine dekket av sagflis. Det er vanskelig å overbevise sensorene om at du har gjort et eksepsjonelt bra arbeid når resultatet ikke ser ut. Dette er en lang historie lang lang lang som endte med at når sageren endelig var ferdig og jeg hadde pusset ned sagflisloddenstolen for ørtende gang, så kom det en som skulle pusse. Når HAN var ferdig, ble lakkboksen bygd inn bak utstillingsveggene og stengt.
Jeje.
Det blir som det blir.
Så nå driver jeg og henger opp. Vi har fårr beskjed om å ha GOD plass mellom utstillingene våre, samtidig har alle fått alt for lite veggplass i forhold til kravene på størrelsene på plansjene og antallet plansjer vi må ha med, jeg har i tillegg fått en nødutgang midt i min vegg. Hehe. Det kan være det ikke er så viktig å komme inn på master her akkurat.
Så i dag driver jeg og maler litt vegger og sånn, i min fineste kjole. Jeg har ingen rene klær. Det er et større sosial stigma å lukte gammel svette enn å gå i sommerkjole på verkstedet, så det var et enkelt valg.
Det er faktisk så lenge siden jeg har vasket klær at jeg har dag for dag plukket rent tørkestativet som står på soverommet, klærne har ikke vært innom klesskapet før de havnet i skittentøyssekken igjen.
Sensur eller noe i morgen, prat ihvertfall, vet om jeg står torsdag tror jeg.

1 kommentar:

Einar sa...

heia heia heia! det blir nok krutt. ta masse bilder!

fortid, fremtid, nutid

Hver gang jeg treffer folk og snakker med folk så snakker jeg bare om jobb. Jeg kan bare snakke om jobb. Jeg vil ikke være sånn, jeg tenker ...