hurra17maijejeje

I dag har jeg altså spilt litt nasjonalromantikk via sekkepipe inn i hottentottsjelene på egyptnegrene våre. Og på seljefløyte også. Jeg sa det var en seljefløyte, men det er jo egentlig en veistikkfløyte. (Og må egentlig veivesnet stikke veistukkene så hardt ned i bakken? Det er veldig vanskelig for folkemusikere å få tak i veistikker uten å få søle på klærne.)
Først spilte jeg ute, men så skulle det regne litt, og da gikk vi inn, og så spilte jeg litt mer og så tenkte jeg hm har jeg blitt allergisk mot jordbær? for det hadde jeg nettopp spist men så viste seg at det bodde åtte katter i huset. Så da gikk jeg hjem med en eneste gang.
Da jeg kom hjem gikk vi ut. En liten nasjonal tur i parken. Og nå må jeg spørre om noe: Finnes det stokkgjess? For vi så noen gjess som helt klart var gjess men de så helt ut som stokkend komlpett med bøy før stjerten. Blander de seg eller er dette som....irsk ulvehund liksom?

Ingen kommentarer:

fortid, fremtid, nutid

Hver gang jeg treffer folk og snakker med folk så snakker jeg bare om jobb. Jeg kan bare snakke om jobb. Jeg vil ikke være sånn, jeg tenker ...