aaAAAAAAaAAA! Tegneserier!!

Jeg liker tegneserier. Jeg liker tegnede bøker.
En av grunnene til at jeg gjør akkurat det, er kanskje at det er den eneste hobbyen jeg har som jeg aldri har studert eller jobbet profesjonelt med, så det er en Ren hobby. En annen grunn, og som kanskje både er større men også muligens i sammenheng med den forgående grunn, er at jeg har ingen kompiser som prøver å overgå meg. Jeg kjenner ingen som ser på tegneserier som noe prestisjefylt. (jeg vet at de finnes, men jeg kjenner dem ikke) Det hender aldri at jeg snakker med noen om tegneserier, og de forsøker å overgå meg ved å snakke om obskure hefter som ingen har hørt om, men de snakker om dem sånn at man ikke tør å spørre hva de egentlig snakker om for her er det jo tydelig at alle bør kjenne objektet.
Jeg må heller ikke forholde meg til namedropping eller de som snakker om tegneserier ved å bare bruke forkortelser.
(Nå høres det ut som om jeg har dårlige venner. Jeg har gode venner. Man kan være en god venn selv om man ikke er perfekt.)
Jeg har heller aldri dårlig samvittighet fordi jeg ikke er mer oppdatert på tegneseriefronten, jeg er helt avslappet på at jeg ikke akkurat nå er på biblioteket og gjør meg kjent med hva de har.

Og det er derfor jeg begynte på dette innlegget. For det var jeg nemlig i går. På biblioteket og gikk igjennom samlingen. De har mye tegneserier nemlig!
Og jeg vet ikke hva det var som gjorde at jeg ikke koblet med det samme, men da jeg sto der og bladde gjennom kassene, kom jeg over et ark der noen hadde skrevet AAAAAAAAAAAAA . Et nanosekund fikk jeg for meg at noen hadde fått en slags skriftlig panikk midt i tegneseriekassen, før det ramlet på plass at her begynte tegneseriene som var skrevet av forfattere hvis første bokstav i etternavnet var A.
Desverre. Jeg synes stort sett ting er bedre i hodet mitt enn det viser å være seg i virkeligheten.

Ingen kommentarer:

Tre middels ukjedelige ting som har hendt i dag

1: Jeg fikk et prosjekttilskudd til et prosjekt som er fullfinansiert. Da høres det ut som jeg trikser til meg penger, men det betyr at jeg ...