Høh?

Jeg skrev da en post i går om å stå en time i kø på arbeidskontoret fordi de ikke har brosjyrene liggende ute, for da kan jo hvemsomhelst av alenemødre og polakker bare forsyne seg og dessuten kan det gå tomt. Skal man ha den brosjyren man må skrive under på at man har lest for å søke dagpenger, må man trekke kølapp som alle andre, man kan ikke bare få det i posten sammens med det skrivet som antyder at du er et dårlig menneske, som de sender deg når du sier du går og tenker på å søke dagpenger.

Jeg bare tenker at det hadde kanskje vært litt mer ....effektivt. Å hatt et stativ med diverse brosjyrer, så folk ble litt mer selvhjulpne.
Kanskje man tilogmed kunne lastet dem ned på internett.
Jaja.


Sure var de og, men de var nok bare bergensservicen som slo inn der, og hadde ikke nødvendigvis noe med nav å gjøre.

Neste gang tar jeg med boller og flagg og tut.

1 kommentar:

Anonym sa...

Det er nok ikke Bergen, det er nok NAV. Jeg kjenner en trygdet som under et ærende på gamle trygdekassa i Kirkenes kom i skade for å spørre:" når skal vi som er ansatt her ha julebord?" , men da ble dama i kassa virkelig grisegrinat!

Blogger videre! Uten overskrift!

Om kvelden når jeg legger meg, begynner jeg å lage en liste over det jeg skal gjøre på jobb neste dag. Det høres kanskje lurt ut, men er str...