Besøk

Nå ligger Rållse Rau og sover på sofaen min.
Hun er nok helt utslitt etter støvelkjøp, utespising og å løpe en meter bak meg og rope "Hæ?". Jeg visste ikke at man ble så treg av å være gravid.
Hun har løftet på støvlene mine og konstatert at det er nok fordi de er så tunge at jeg er så sur.
Hæ?
Etterpå skal vi se engelsk kostymedrama som vi har kjøpt på Kompani Plate, for det pleier vi når vi er sammens. Eller det holder at det er engelsk kostymedrama, det er det samme hvor det er kjøpt da.

7 kommentarer:

Anonym sa...

God morgen! Du var ikke så sur, ikke på meg i hvert fall - bare ganske sint på regnet og Bergen og brautne folk med paraplyer. Jeg går ikke seint! Men jeg har alltid endt opp med å gå to meter bak deg. Du er jo tross alt fra stifinnerfolket. Wappoen min?

frk. Figenschou sa...

Vappusen min. Ja.

paaskeharen sa...

Stifinnerfolket? Er det de som fant en sti hvor de andre gikk vill? Eller var det Arne Bendiksen aka Den siste Mohikaner?

frk. Figenschou sa...

Strengt tatt er det vel de som roper Føll MÆ! Æ e same!!
og så drar med seg laget ned i kløft og oppad fjell.

Anonym sa...

Det var ikke den siste mokis, men deivi!deivi!krokett! Forøvrig ber jeg folk merke seg at det er spilt fotball i England denne helgen også

paaskeharen sa...

Jeg tar selvkritikk på mohikaneren. Bendiksen er uansett Bendiksen. Fotballen er rund og for min del kulminerte kveldens begredelige 'Pool-kamp i en enda mer begredelig bevitnelse av det kroppslige spillet 'pikk eller pung'? Hvor en av mine litt rølpa venner var i sentrum. Det ryktes om et Påskebord.

frk. Figenschou sa...

....jedorias!

Blogger videre! Uten overskrift!

Om kvelden når jeg legger meg, begynner jeg å lage en liste over det jeg skal gjøre på jobb neste dag. Det høres kanskje lurt ut, men er str...